Ierobežos transtaukskābes
Pievienot komentāru
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Bez nosaukuma
Transtaukskābes veidojas produktu pārstrādes
laikā, piem., nepiesātināto augu vai zivju eļļas
industriālās hidrogenēšanas un deodorizācijas (rafinēšanas posms)
vai eļļu karsēšanas un cepšanas augstā temperatūrā >220 °C
rezultātā. Tās ir arī atgremotājdzīvnieku gaļā un
pienā.
Potenciāli tās var saturēt: margarīns, konditorejas
izstrādājumi, konfektes, šokolāde, popkorns, frī kartupeļi
ātrās apkalpošanas restorānos.
Avots: BIOR
Seko mums
Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!
Ziņas e-pastā
Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!
0 komentāri