Kabači šokolādē
Pievienot komentāru
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Pildīti kabači
5 vidēji lieli kabači, 150 ml rīvmaizes, 150 ml rīvēta Preiļu
Čedaras siera, 175 g vārītu, no čaumalām izņemtu mazo garneļu, 30 g
sakapātu šampinjonu, 1 ēd. k. sakapātu dekoratīvo pētersīļu, 30 g
kausēta sviesta, papildus - sarīvēts siers
Tvaiko kabačus
apmēram 20 minūtes. Atdzesē. Tad pārgriež gareniski uz pusēm,
izgrebj mīkstumu, atstājot apmēram ceturtdaļcentimetra biezu
«laiviņu». Sasilda cepeškrāsni uz 180 C. Ar papīru nosusina izņemto
mīkstumu un «laiviņas». Mīkstumu sakapā, liek bļodā. Pievieno
pārējos produktus un pilda «laiviņās». Pārkaisa ar papildus
sarīvēto sieru, liek krāsnī un cep 15-10 minūtes, līdz pārkaisītais
siers izkusis un sāk brūnēt.
Kabaču šokolādes kūka
65 g sviesta, 450 ml cukura, 150 ml cepamās eļļas
(bez
garšas), 2 olas, 1 paciņa vaniļas cukura, 150 ml paniņu, kefīra,
dabīgā jogurta vai skābā krējuma, pēc izvēles 650 ml miltu, 4 ēd.
k. nesaldināta kakao pulvera, 1/2 tējk. cepamā pulvera, 1 tējk.
sodas, pa 1/2 tējk. kanēļa un samaltu krustnagliņu, 500 ml ar visu
mizu sarīvētu kabaču, 150 ml rupji sarīvētas vai sakapātas
pussaldās vai rūgtās šokolādes
Saputo sviestu, cukuru, eļļu,
olas, vaniļu un paniņas. Citā bļodā sajauc (sasijā) miltus, kakao,
cepamo pulveri, sodu un garšvielas. Pievieno saputotajai masai.
Iecilā sarīvētos kabačus un šokolādes skaidiņas. Liek ietaukotā un
pēc tam ar miltiem viegli izkaisītā formā (ieteicams ar caurumu
vidū, bet var cept jebkādā apaļā vai stūrainā formā). Cep apmēram
vienu stundu 160 grādu temperatūrā, līdz iedurts stiebriņš iznāk
tīrs.
Seko mums
Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!
Ziņas e-pastā
Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!
0 komentāri