Vai pievienoju olas - dzeltenumu sarīvēju ar cukuru, baltumu uzputoju, vēl mannu, rozīnes un izcepu kā keksu.» Ķirbja miziņas Larisa izžāvē, vēlāk samaļ kafijas dzirnaviņās un pievieno ēdieniem. «Pat sēkliņas sažāvēju un nograužu!» iesaka seniore.
Ķirbis līdz pēdējai sēkliņai
Larisai Zemītei (64) mundrumu palīdz uzturēt ķirbis. Svaigu
ķirbi viņa izspiež caur sulu spiedi, katru rītu izdzerot glāzi
tīras sulas. «Ķirbjus savā dārzā esmu saražojusi tā, ka pietiks
līdz pavasarim. Ķirbis ceļ imunitāti, stiprina kaulu sistēmu,»
uzskata Larisa. «Bet biezumiem, kas paliek no izspiestās sulas,
piegriežu sīpoliņu, gurķīti, tomātu, piejaucu eļļu un ēdu kā
salātus.
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.