Sastāvdaļas: viena liela puķkāposta galviņa, 1 ēdamkarote olīveļļas, 1-2 tējkarotes kūpinātas paprikas pulvera, sāls.
1. Puķkāpostam nolauž sānu lapas, to noskalo. Tad sagriež galviņu četrās daļās, un pēc tam katru daļu sagriež vēl 6-8 gabaliņos.
2. Cepamplātī ieklāj cepamo papīru. Uz tā liek sagriezto puķkāpostu, ko pārslaka ar eļļu un apmaisa ar rokām, lai eļļa pārklātu visus gabaliņus. Tad tos pārkaisa ar kūpinātās paprikas pulveri un sāli.
3. Plāti ar puķkāpostiem liek sakarsētā cepeškrāsnī un cep 20-30 minūtes, līdz gabaliņi ir mīksti un brūngani. Jāuzmana, lai neapdeg.