Naudu varētu tērēt arī lietderīgāk
Pievienot komentāru
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Ēdienkarte septiņām dienām
(Nav tradicionāla, jo Ģirts šajā nedēļā slimoja un dažas dienas
bija mājās, Karlīna sestdien bija uz ballīti un pēc tam ciemojās
pie vecvecākiem, Sanda divas dienas bija kursos, tāpēc ēšana šajās
dienās tāda pieticīgāka…). Veikalā iztērēti Ls 68,81.
Kopā (arī maksa par bērna ēdināšanu bērnudārzā un pašu
ārpus mājas) Ls
82,52
Brokastis: Maizītes,
biezpiena sieriņi, pankūkas, sausās brokastis, vafeles, sula,
tēja
P. Pusdienas: Sandai - ātrā kūka, Ģirtam -
ārpus mājas. Vakariņas: vārīti cīsiņi, siermaize, kečups.
O. Pusdienas: sautēti kartupeļi, burkāni un
brokoļi, cūkgaļas cepetis, kūka, cepumi, sula, vīns.
Vakariņas: Ģirtam un Karlīnai - popkorns un
kokakola (hokeja spēles laikā), Sandai - maizītes. T.
Pusdienas: Sandai - makaronu piena zupa, siermaizes.
Ģirtam - ārpus mājas. Vakariņas: makaronu piena
zupa, maizītes, siers. C. Pusdienas: zupa ar
žāvētu gaļu, rupjmaize, sula. Vakariņas: pankūkas
ar ievārījumu, tēja, sula. Karlīnai arī pelmeņi. P.
Pusdienas, arī vakariņas: zupa ar žāvētu gaļu,
siermaizītes, tēja. Karlīnai - vēl kotletes ar kečupu. S.
Brokastis: biezpiena plācenīši, maizītes, svaigi spiesta
apelsīnu, greipfrūtu sula, tēja. Pusdienas: zupa
ar žāvētu gaļu, siermaizītes, pašcepti kruasāni.
Vakariņas: pašu cepta pica. Sv.
Brokastis: biezpiena plācenīši, sildīta vakardienas pica,
tēja. Vēlās pusdienas: pašu cepta lazanja,
saldējums ar sambuku, tēja, vīns, maizītes.
Pirkts
veikalā
Piens, siers, krējums, biezpiens, biezpiena
deserti, Actimel, jogurts, majonēze, olas, putukrējums,
saldējums, kartupeļi, vārītas bietes, tomāti, gurķi, paprika,
apelsīni, greipfūti, mandarīni, ananasu kompots, cūkas kakla
karbonāde, maltā gaļa, vistas fileja, cāļa cīsiņi, Zemnieku
gaļa, ribiņu šķiņķis, desa, maize, kūka, barankas, kārtainā
mīkla, raugs, ābolu sula, tomātu mērce, sarkanvīns, cukurs,
olīveļļa, konfektes, zefīrs.
Ko no viņiem var mācīties
Kronbergi virtuvē izmanto eļļas dozatoru - uz
pannas eļļu var nevis uzliet, bet gan uzsmidzināt. Līdz ar to nekad
neuzlej par daudz.
Labi palīgi mūsdienīgā virtuvē ir arī
sadzīves tehnika, ar kuru var ātrāk izsautēt,
samiksēt, sakult un izdarīt citas nepieciešamas lietas. Ir vērts
iegādāties dārgāku, bet kvalitatīvāku.
Seko mums
Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!
Ziņas e-pastā
Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!
0 komentāri