Pavasara ēdieni - zaļi un viegli
Pievienot komentāru
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Grilēta laša fileja ar plaucētu lauku vistas olu,
Divām porcijām vajadzēs: 360 g laša filejas bez ādas, 10
sparģeļus, 4 vistu olas, 200 g sviesta, 100 g baltvīna, sāli,
piparus, 1/2 laima augļa, 40 g foreļu ikru, 30 g olīveļļas, 30 g
krešu
1. Laša filejai uzkaisa sāli un piparus, grilē no abām
pusēm un cepeškrāsnī cep 3 min.
2. Sparģeļiem nogriež kātus,
novāra sālsūdenī, kuram pievienots nedaudz sviesta.
3. Pārējo
sviestu izkausē.
4. Mērcei bļodā iesit divus olu dzeltenumus,
pievieno vīnu, sāli un laima sulu un ūdens peldē puto, kamēr
stingra masa. Tad noņem no uguns, tievā strūklā lej klāt sviestu un
puto.
5. Katlā ar vārošu sālsūdeni iesit divas olas un vāra
vienu minūti.
Bez nosaukuma
Divām porcijām vajadzēs: 200 g biezpiena, 20 g
maurlociņu, 30 g lazdu riekstu, 60 g redīsu, 100 g gurķu, 30 g
bazilika pesto, 60 g rudzu maizes, 150 g alus, 40 g sarkano sīpolu,
40 g jauno salātu, 30 g medus, sāli un sinepes pēc
garšas
1. Sarkanos sīpolus sagriež šķēlītēs, liek
katlā, pievieno alu un medu, vāra, kamēr paliek 1/3 no
tilpuma.
2. Rudzu maizi sarīvē, liek cepeškrāsnī kaltēties, tad
pievieno izkāstu alu, samaisa un atdzesē.
3. Biezpienam pievieno
sāli, sadala sešās daļās un saveļ bumbās. Divas bumbas apviļā lazdu
riekstos, divas bumbas - maurlociņos un divas bumbas atstāj
baltas.
4. Uz šķīvja kārto bumbas, bazilika pesto, redīsus,
gurķus, rudzu maizes drupačas un salātu lapas.
Bez nosaukuma
Divām personām vajadzēs: 1 pīles krūtiņu, 6 paipalu olas, 60 g
cukīni, 2 sparģeļus, 50 g austersēņu, 20 g ķiploku, 40 g olīveļļas,
100 g apelsīnu, sāli, piparus, 1 timiāna zariņu, 100 g jauno salātu
lapiņu
1. Pīles krūtiņai uzkaisa sāli, piparus un cep ar ādu
uz leju, kamēr kļūst kraukšķīga, tad apgriež uz otru pusi un liek
cepeškrāsnī. Cep 180 grādos četras minūtes.
2. Paipalu olas liek
vārošā sālsūdenī un vāra 2 min, tad atdzesē aukstā ūdenī un
noloba.
3. Sparģeļus un cukīni plāni sagriež.
4. Austersēnes
viegli apcep ar sāli, pipariem, ķiplokiem un timiānu.
5. No
apelsīniem izgriež filejas.
6. Visu kārto uz šķīvja, uzsmidzina
olīveļļu un uzkaisa svaigi maltus piparus.
Seko mums
Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!
Ziņas e-pastā
Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!
0 komentāri