Mikroviļņu krāsnī gatavojamā popkorna papīra iepakojums no iekšpuses parasti ir pārklāts ar ķīmiskām vielām (PFC), kas neļauj papīram uzsūkt taukvielas. Nesens pētījums atklājis, ka šo ķīmisko vielu koncentrācija, kas līdz šim uzskatīta par drošu, bērniem ir pat 100-1000 reižu par augstu. PFC mēdz izsist no ierindas imūno sistēmu, un, piemēram, vakcīnas, ko saņēmuši cilvēki ar paaugstinātiem PFC rādītājiem organismā, ir mazāk efektīvas. Lai ierobežotu PFC apēšanu, labāk popkornu gatavot citādā veidā, kā arī izvairīties no citiem, «prettauku» iepakojumiem, kādus bieži vien izmanto ātrajām uzkodām.
Popkorna pakas un ķīmija
Popkorna pakas un ķīmija
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.