Rembates burku pavēlniece Lilita
Pievienot komentāru
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Lilita Losa iesaka
Ķiršu lapu liķieris
200 ķiršu lapas uz 1
litru ūdens un 10 tumši ķirši krāsai.
Visu vāra 10 minūšu.
Šķidrums ir neglītā zaļganā, duļķainā krāsa. To nokāš. Klāt liek
garšvielas - 1 kg cukura, citronskābi (šķidrums iegūst krāsu),
vanilīnu un uzkarsē.
Beigās atšķaida ar litru degvīna.
Dabīga manta. Galvenais - bez glicerīna.
Arbūzu
miziņu ievārījums
Nomizo zaļo un rozā daļu. No
viena arbūza var iegūt 0,5 kg miziņu.
Balto daļu sagriež
un vāra cukurā (uz 0,5 kg miziņu ņem 1,5 kg cukura) četros
paņēmienos ar astoņu stundu starplaiku. 15 minūšu vāra, astoņas
stundas ļauj stāvēt - šādi dara četras reizes. Tad liek klāt
garšvielas, jo miza ir bezgaršīga, kas pašam garšo - ingveru,
vanilīnu.
Var piešaut klāt jāņogu sulu, ievārījums iegūs rozā
nokrāsu.
Kabaču salāti ar
ķiplokiem
6 kg kabaču (iztīrītu, sagrieztu), 0,5 l
eļļas, 300 g ķiploku (sasmalcina), 300 g 6% etiķa, 4 ēdamkarotes
sāls, 7 ēdamkarotes cukura, 30 g zaļumu (sasmalcina).
Visu
sajauc ar garšvielām un ļauj stāvēt divas stundas. Tad liek burkās
un sterilizē 30 min.
Burku sterilizācija karstā
vasarā
Atstāj tīras uz stundu tiešos saules staros.
Seko mums
Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!
Ziņas e-pastā
Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!
0 komentāri