Svētku garšas un smaržas
Pievienot komentāru
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Brūnītis
Ūdens peldē kopā ar sviestu izkausē pusi no kopumā paredzētās
šokolādes (300 g) daudzuma, otru pusi vajadzēs sasmalcināt nelielos
gabaliņos, ko pēc tam iemaisīt brūnīšu mīklā.
Mīklai saputo
divas lielas vistu olas ar brūno muskavado cukuru (100 g).
Muskavado cukurs brūnīšiem dos specifisku garšas niansi, bet var
izmantot arī parasto balto cukuru.
Kad olas sakultas, pievieno
izkausēto šokolādi. Tad masai piesijā miltus (75 g), ēdamkaroti
medus, mazliet vaniļas cukura un pusi tējkarotes cepamā pulvera.
Masu viegli samaisa, līdz tā kļūst viendabīga, tad iejauc
sasmalcinātus riekstus un šokolādes gabaliņus. Baltās šokolādes
brūnīšiem var pievienot brūnās šokolādes gabaliņus, un otrādi -
brūnās šokolādes brūnīšiem - baltās šokolādes gabaliņus.
Kad
brūnīšu masa gatava, liek uz pannas un cep iepriekš uzkarsētā
cepeškrāsnī (+175 °C) 20 minūtes.
Brūnītis labi garšo, ja to ēd
karstu un kopā ar saldējumu.
Brūnīšus var izcept iepriekš un
līdz svētkiem pat nedēļu glabāt slēgtā traukā.
Seko mums
Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!
Ziņas e-pastā
Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!
0 komentāri