Virtuves gudrības. Kā mājās izcept ķiploka galviņu?
Ēdot ārpus mājas, esmu atklājusi, cik ļoti garšīgas ir cepeškrāsnī ceptas ķiploka galviņas. Kā tās uzcept mājās? - jautā Samanta. Atbild Biruta: «Esmu novērojusi, ka tagad restorānos ceptus ķiplokus pasniedz retāk, bet vecos laikos - prasi, kuru ēdienu gribi, vienmēr klāt bija cepta ķiploka galviņa. Un tas man ļoti patika. Ķiploku cep tā: galviņai noloba ārējo miziņu un nogriež nost pašu augšu. Galviņu mazliet pārslaka ar olīveļļu un cep 180 grādos apmēram stundu. Var cept arī uz vienas plāts kopā ar gaļu vai dārzeņiem.»
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.