Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +13 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Ak Bars ar Morozovu un bez Dārziņa

Gagarina kausa ieguvēju viesizrādes Rīgā turpinās. Aizbrauca KHL 2011. gada čempioni Ufas Salavat Julajev, nākamie dienaskārtībā ir 2009. un 2010. gada KHL uzvarētāji divkārtējie Gagarina kausa ieguvēji Kazaņas Ak Bars. Rīgas Dinamo un Ak Bars spēles sākums trešdien pulksten 19.30 Arēnā Rīga. Tiešraide LTV7.

Šī būs jau otrā abu komandu sezonas spēle. 13. septembrī KHL pirmajā spēlē Kazaņā rīdzinieki zaudēja ar 2:5. Spēles gaitā bija pat 0:4. Nelāgas atmiņas par spēli palikušas aizsargam Kristapam Sotniekam. Mača 9. minūtē Kristaps saņēma 5+20 minūšu noraidījumu par sitienu ar celi, un Ak Bars panāca 2:0 vadību. Sotnieka «upuris» Vadims Homickis pēc savainojuma izārstēšanas ir atgriezies ierindā.

Pagājušās sezonas Rīgas Dinamo līderi Lauri Dārziņu spēlējam pret savu bijušo klubu Rīgā laikam jau šosezon neredzēsim. Dārziņš ārstē pleca savainojumu un ierindā plāno atgriezties februāra nogalē. Abas komandas ir dažādās konferencēs, tāpēc Ak Bars šosezon vēlreiz Rīgā var viesoties tikai tādā gadījumā, ja kazaņieši un rīdzinieki aizspēlējas līdz Gagarina kausa finālam.

Ak Bars šosezon savus līdzjutējus īpaši nelutina. Komandai 28 spēlēs ir 43 punkti, arī rīdziniekiem ir 43 punkti tikai 30 spēlēs. Kazaņas komanda Austrumu konferencē ieņem pieticīgo sesto vietu. Slikti ir tas, ka Ak Bars Rīgā ir apņēmības pilns reabilitēties par pāridarījumu Mitiščos. Iepriekšējā spēlē Kazaņas komanda «bullīšos» zaudēja Atlant (0:1). Komandas galvenais treneris Vladimirs Krikunovs pēc spēles norādīja, ka viņa komanda no tiesnešu puses tikusi abižota. Divas reizes nācies spēlēt trijatā pret pieciem mājiniekiem, tāpēc ir bažas, ka soģi šoreiz varētu būt īpaši labvēlīgi pret Kazaņas komandu, turklāt viens no arbitriem būs Vjačeslavs Bulanovs, kas iepriekš nav izrādījis simpātijas rīdziniekiem.

Ak Bars līderis ir Krievijas izlases kapteinis 2011. gada pasaules čempionātā Aleksejs Morozovs. No viņa gan tiek gaidīts vairāk. Morozovs komandā ir rezultatīvākais ar 20 (7+13) punktiem, tomēr KHL ir ārpus labāko trīsdesmitnieka, kurā vietas ir trim rīdziniekiem (4. M. Rēdlihs, 21. Karsums, 28. Sprukts). Rīdzinieki nenoturēja Salavat Julajev līderi Aleksandru Radulovu. Jācer, ka izdosies neitralizēt Morozovu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Pievērs uzmanību

Pieci AK Bars spēlētāji - aizsargi Konstantīns Korņejevs, Iļja Ņikuļins, Jevgeņijs Medvedevs, kā arī uzbrucēji Aleksejs Tereščenko un Jevgeņijs Bodrovs - ir iekļauti Krievijas izlasē decembra Eirotūres spēlēm Maskavā. Vairāk - seši spēlētāji - ir tikai no SKA
Ak Bars galvenais treneris ir Latvijas izlases konsultants 2008. gada pasaules čempionātā Kanādā Vladimirs Krikunovs. Viņa palīgs ir Vasilijs Tihonovs, kurš trenera karjeru sāka Rīgā. Ak Bars sastāvā ir Lauris Dārziņš, bet pleca traumas dēļ viņš nespēlēs
KHL čempionāta septiņās savstarpējās spēlēs Dinamo uzvarējis divas (2:0; 3:1), Ak Bars - piecas reizes (3:2; 4:2; 5:4 b.; 2:1, 5:2)

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli









Hokejs 2019

Vairāk Hokejs 2019


Positivus

Vairāk Positivus














Melu tvertne

Vairāk Melu tvertne


Vēlēšanas2018

Vairāk Vēlēšanas2018






Hokejs2018

Vairāk Hokejs2018






Phjončhana 2018

Vairāk Phjončhana 2018


Publikāciju iegāde

Vairāk Publikāciju iegāde










Jaunumi

Vairāk Jaunumi


Dabas Diena

Vairāk Dabas Diena




Citi

Vairāk Citi


Latvijā

Vairāk Latvijā


Dienas Sēne

Vairāk Dienas Sēne


Pasaulē

Vairāk Pasaulē



Velo Diena

Vairāk Velo Diena



Dienas Starts

Vairāk Dienas Starts


Viedokļi

Vairāk Viedokļi


Sports

Vairāk Sports


Skolas Diena

Vairāk Skolas Diena



Valodas Policija

Vairāk Valodas Policija



Citi

Vairāk Citi



SestDiena

Vairāk SestDiena


KDi

Vairāk KDi





Sporta Avīze

Vairāk Sporta Avīze


Dienas Gada Balva kultūrā

Vairāk Dienas Gada Balva kultūrā



Uzņēmēja Diena

Vairāk Uzņēmēja Diena





Iedvesmas Diena

Vairāk Iedvesmas Diena







Latvijas Lepnums

Vairāk Latvijas Lepnums


Dzīvesstils

Vairāk Dzīvesstils







Šodien Laikrakstā

Vairāk Šodien Laikrakstā



Vide un tūrisms

Vairāk Vide un tūrisms




Izklaide

Vairāk Izklaide







Kas notiek?

Vairāk Kas notiek?