Andersona zupa ar jūras veltēm
Sastāvdaļas: sīpoli, burkāni, paprika, puķkāposti, kartupeļi, lasis, garneles, eļļa, ķiploks, garšvielas (baziliks, kinza, kurkums, ingvers, zivju garšviela, indiešu garšviela Vegetable specie)
Sīpolus, burkānus, papriku un puķkāpostus sasmalcina un liek katlā, pielej nedaudz eļļas, pieber indiešu garšvielu un uz lēnas uguns brītiņu pasautē. Tikmēr nomizo un smalki sagriež kartupeļus. Kad dārzeņi grāpī pasautējušies, pielej ūdeni. Kad ūdens sāk vārīties, pieber kartupeļus, pievieno nedaudz kurkuma un ingveru. Ļauj kartupeļiem 10 minūtes pavārīties un tad liek klāt zivi, ko pirms tam notīra un sagriež lielos gabalos. Pievieno nedaudz zivju garšvielu un, kad zupa gandrīz gatava, pieber garneles. Pirms pasniegšanas grāpī ieber svaigu baziliku, kinzu un iespiež ķiploku.