Andra Ērgļa pildītā karbonāde
Nepieciešamās sastāvdaļas: cūkgaļas karbonāde, paprika, siers, šampinjoni, pipari, sāls
Kā pagatavot?
Karbonādi sagriež šķēlēs un diezgan plāni izklapē, uzber piparus un sāli. Papriku un sieru sagriež sīkos kubiciņos un liek uz karbonādes. Sieru izvēlas pēc patikšanas - Krievijas siers labāk kūst, savukārt izteiktāka garša ir Holandes sieram. Līdzīgi gatavo arī karbonādes ar šampinjonu pildījumu. Svaigus šampinjonus smalki sagriež un liek uz karbonādes. Šampinjonus pirms tam var nedaudz apcept. Kad pildījums uz karbonādes uzlikts, karbonādi pārloka. Gaļu liek uz pannas un cep. Kad tā nedaudz apcepusies, pannai uzliek vāku un brīdi pasutina.