Atspirdzinās un paēdinās
Pievienot komentāru
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Dzelteno tomātu aukstā zupa
4 personām vajadzēs: 1 kg lielu dzelteno tomātu, cukuru, ābolu
etiķi, sāli - pēc garšas, baziliku, piparus
1. Tomātus noskalo,
noblanšē, novelk miziņu, izgriež cieto daļu un sagriež 4
daļās.
2. Pievieno cukuru un ābolu etiķi, atstāj uz 2 stundām
aukstumā marinēties.
3. Pusi tomātu sablendē kopā ar sāli.
4. Atlikušo pusi sagriež nelielos gabaliņos un sajauc ar
sakapātu svaigu baziliku un pipariem.
5. Sablendēto masu lej
zupas šķīvjos, vidū ieber ar baziliku sajauktos tomātu
gabaliņus.
6. Rotā ar tomātiem novilktajām un cepeškrāsnī zemā
temperatūrā izžāvētām tomātu miziņām.
Atspirdzinošais gurķu smūtijs
4 personām vajadzēs: 1 svaigu gurķi, 1 lielu vai divus mazus
mizotus ābolus bez serdes, 2 saujas saldētu vai vienu sauju svaigu
spinātu, 3 ēd. k. medus, 2 ēd. k. svaigi spiestas citronu sulas, 1
tējk. nomizota, smalki sakapāta ingvera, 1 glāzi ar kaudzi
ledus
1. Nomizotus gurķus, ābolus, citronu sulu, medu,
saldētus spinātus, sakapātu ingveru un ledu sablendē.
2. Ja
masa ir pabieza un grūti sablendēt, var pievienot nedaudz ābolu
sulas.
Rudzu plāceņi ar kabačiem
4 personām pa diviem plāceņiem katram: 2 nelieli kabači,
pusglāze rudzu miltu, pusglāze samaltas nobriedušas rupjmaizes
rīvmaizes, 1/4 glāze eļļas, 1 ola, pusglāze piena, saberztas
ķimenes, malts ingvers, saberzts koriandrs un sāls - pēc garšas,
svaigi sakapāti pētersīļi
1. Ķimenes sagrauzdē, saberž.
2. Sarīvē kabaci uz dārzeņu rīves.
3. Pievieno garšvielas,
sāli, arī zaļumus, rudzu miltus, pienu, samaisa mīkstu mīklu.
4. Sadala 8 gabalos, ar mitrām rokām veido plāceņus. Apcep
karstā eļļā no abām pusēm.
5. Būs gardi ar mājas sieru, kas
sajaukts ar dažādiem zaļumiem un krējumu.
Seko mums
Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!
Ziņas e-pastā
Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!
0 komentāri