Labai pannai jākalpo vismaz četri gadi. Pannai jābūt ar biezu dibenu - tāda panna vienmērīgi sakarsīs un atdzisīs. Pārklājuma materiāls nav tik būtisks. Normālam cilvēkam tik un tā nesaprast, kā tie cits no cita atšķiras. Galvenais, lai ēdiens nepiedeg. Atcerieties, ka pannu vispirms uzsilda un tikai tad, kad tā karsta, lej eļļu. Labāk lietot silikona, nevis koka lāpstiņas.
Cik daudz un kādām pannām jābūt virtuvē?
Šefpavārs Māris Jansons ieteic, ka mājas lietošanai nevajag vairāk kā trīs pannas: vienu dziļu, kurā var gan cept, gan sautēt; otru - kārtīgu čuguna pannu gaļas cepšanai, ko var droši likt arī cepeškrāsnī; trešo - vienkāršu plānu pannu ar teflona vai kādu līdzīgu pārklājumu (tas nav būtiski), kurā var cept zivi vai mētāt pankūkas.
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.