Dārziņš visām vajadzībām
Pievienot komentāru
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Ķirbju un cidoniju biezenis
Uz 4 kg ķirbju ņem 0,5 kg cidoniju un 1 kg cukura.
Tīrus
ķirbjus, vēlams oranžā krāsā, nomizo, izņem sēklas, mīkstumu, ar
nazi sagriež lielos gabalos un sarīvē skaidiņās.
Cidonijas
noskalo, izņem sēklas un samaļ.
Katlā ievieto ķirbju skaidiņas,
samaltās cidonijas un vāra 30 minūtes.
Cidoniju masai pievieno
attiecīgo cukura daudzumu un vāra vēl 20 minūtes, nosmeļot
putas.
Karstu biezeni pilda sakarsētos stikla traukos un cieši
aizvāko.
Kā lietot: bērniem - kā saldo ēdienu kopā ar pienu;
draudzenēm - pievienojot putukrējumu un šokolādes skaidiņas vai arī
pievienojot saldējumu un mazliet balzama.
Seko mums
Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!
Ziņas e-pastā
Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!
0 komentāri