Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 23. septembris
Vanda, Veneranda, Venija

Diena vērtē Latvijas hokejistus PČ

Vērtējums: 5 no 5

Edgars Masaļskis

7 spēles, 178:30 min., vidēji ielaistas 2,69 ripas, 88,24% atv. met., pilnīgi noteikti lielākais ieguldījums, kāpēc Latvijas izlase 20. reizi pēc kārtas spēlēs pasaules čempionāta augstākajā grupā. Žurnālisti pat uzdeva jautājumu - vai Masaļskis spēlē tikpat labi kā Irbe savos labākajos gados?

Ervīns Muštukovs

Vērtējums: 1 no 5

1 spēle, 23:04 minūtes, vidēji ielaista 3,01 ripa, 72,2% atvairīto metienu, statistiku šoreiz nevar ņemt par atskaites mērauklu, jo pirmajā spēlē uzņēma uz sevi uguni mačā ar Kanādu. Patieso Ervīna varējumu pasaules čempionāta līmenī tā arī nebija iespējas uzzināt.

Jānis Kalniņš

bez vērtējuma

nevienai spēlei netika pieteikts

Krišjānis Rēdlihs

Vērtējums: 3 no 5

7 spēles, 1 (0+1) punkts, 4 soda minūtes, -2 lietderības koeficients, 7 metieni, zaudēja divcīņu vārtu priekšā, kad Vācija panāca izlīdzinājumu, taču kopumā ar pienākumiem aizsardzībā tika galā. Bija cerēts, ka dos lielāku pienesumu priekšējā līnijā.

Aleksandrs Jerofejevs

Vērtējums: 2 no 5

6 sp., 0 p., 12 min., -2 koef., 4 met., apstiprinājās bažas, ka var nospēlēt pārāk asi. Disciplīna piekliboja, jo saņēma diskvalifikāciju un nevarēja piedalīties tik svarīgajā pēdējā spēlē ar Franciju.

Kristaps Sotnieks

Vērtējums: 3 no 5

7 sp., 0 p., 27 min., -1 koef., 6 met., nosvērti darbojās aizsardzības zonā un pieslēdzās pretuzbrukumā, kad pagarinājumā tika gūti uzvaras vārti spēlē ar Austriju. Protams, kopējo iespaidu sabojāja nepārdomātais lēmums pamatlaika pašā nogalē spēlē ar Franciju.

Guntis Galviņš

Vērtējums: 3 no 5

7 sp., 5 (1+4) p., 0 min., +1 koef., 4 met., labi cīnījās pie apmalēm, paveica lielu darba apjomu, lai gan uz noguruma fona tika pieņemti riskanti lēmumi. Treneri palika apmierināti ar Galviņa sniegumu, jo pirms čempionāta Gunta taču nebija stabilo braucēju sarakstā.

Maksims Širokovs

Vērtējums: 2 no 5

7 sp., 0 p., 6 min., -6 koef., 6 met., debijas čempionātā neklājās viegli cīņā ar ātrajiem pretiniekiem, jo slidošana ir Maksima klupšanas akmens. Bija neveiklas epizodes, bet varēja redzēt, ka spēlē ar lielu atdevi. Bija cerēts, ka dos pienesumu skaitliskajā vairākumā.

Oskars Cibuļskis

Vērtējums: 2 no 5

7 sp., 0 p., 2 min., -5 koef., 7 met., bija pozicionālas un individuālas kļūdas. Partneri sarūpēja vairākas labas iespējas, kas palika neizmantotas.

Māris Jass

Vērtējums: 1 no 5

6 sp., 0 p., 4 min., -1 koef., 1 met., sapelnīja pāris nepamatotu noraidījumu, tāpēc līdz pēdējai spēlei zaudēja vietu kādā no trijiem aizsargu pāriem.

Jānis Andersons

Vērtējums: 1 no 5

2 sp., 0 p., 0 min., -2 koef., 0 met., nav tomēr vairs ieskaitāms jauno spēlētāju kategorijā. Centās pret Franciju spēlēt vienkāršāk, taču pieņemtie lēmumi ne vienmēr bija pareizi.

Miķelis Rēdlihs

Vērtējums: 2 no 5

7 sp., 1 (1+0) p., 4 min., -3 koef., 9 met., centību nekādā ziņā nevar pārmest. Fiziski ir bijis labākā kondīcijā. No pirmās maiņas uzbrucēja ar bagātīgu pieredzi bija gaidīts rezultatīvāks sniegums.

Jānis Sprukts

Vērtējums: 1 no 5

7 sp., 1 (0+1) p., 25 min., -2 koef., 1 met., galva joprojām ir gaiša, taču, ja kājas nekustas pietiekamā ātrumā, tad ar roku veiklību un spēles izpratni nepietiek, lai nospēlētu līdera lomu. Neveikli ievirzīja ripu savos vārtos Šveices spēlē, bet pret Vāciju nopelnīja 5+20 minūšu noraidījumu.

Roberts Bukarts

Vērtējums: 1 no 5

7 sp., 0 p., 2 min., neitr. koef., 9 met., pēdējās pārbaudes spēlēs parādītais sniegums rosināja optimismu, ka pret Latvijas līmeņa komandām varētu būt tikpat ražīgs kā 2011. gada PČ Košicē, kad cīņā par palikšanu elitē guva trīs vārtus. Šoreiz palika bez rezultativitātes punktiem.

Kaspars Daugaviņš

Vērtējums: 5 no 5

7 sp., 9 (5+4) p., 4 min., +2 koef., 11 met., īsts komandas motors laukumā un ārpus tā. Pēc grūtās sezonas Maskavas Dinamo komandā pienācīgi sagatavojās čempionātam un parādīja līdera cienīgu sniegumu. Apliecināja snaipera dotības, bet bija meistarīgs arī kombināciju izspēlēšanā.

Andris Džeriņš

Vērtējums: 3 no 5

7 sp., 2 (1+1) p., 6 min., -1 koef., 8 met., beidzot guva savus pirmos vārtus pasaules čempionātā, tomēr turnīra gaitā treneru veiktās izmaiņas norādīja uz to, ka no Andra bija gaidīts lielāks pienesums. Manuprāt, tomēr bija labākais centra uzbrucējs komandā.

Lauris Dārziņš

Vērtējums: 5 no 5

7 sp., 10 (3+7) p., 2 min., +2 koef., 15 met., atrada kopvalodu ar Kasparu Daugaviņu. Īpaši labi abiem sadarbība veidojās pretuzbrukumos, izdarot diagonālās piespēles. Statistika uzskatāmi apliecina Laura pienesumu komandas kopējam katlam.

Mārtiņš Cipulis

Vērtējums: 2 no 5

6 sp., 0 p., 0 min., -4 koef., 2 met., godprātīgi veica savus pienākumus laukumā. Bija labs spēka divcīņās un daudz palīdzēja aizsargiem. Jau sezonas laikā bija redzams, ka nav vairs tik rezultatīvs kā labākajos gados.

Armands Bērziņš

Vērtējums: 2 no 5

7 sp., 0 p., 0 min., -4 koef., 6 met., trenerus apmierināja Armanda sniegums, kaut arī rezultativitātes punktus viņš neguva. Uzlabojis sniegumu divcīņās un vairs nepelna nevajadzīgus noraidījumus.

Kaspars Saulietis

Vērtējums: 2 no 5

7 sp., 0 p., 0 min., -4 koef., 5 met., brīžiem jau pārturēja ripu un aizmirsa par partneriem, taču kopumā paveica lielu darba apjomu.

Gunārs Skvorcovs

Vērtējums: 2 no 5

7 sp., 0 p., 4 min., -3 koef., 4 met., šķiet, ka fiziski nebija labākajā kondīcijā. Rīgas Dinamo tomēr labāk veica ceturtās maiņas spēlētāja pienākumus. Jāpieliek, lai pienācīgi konkurētu pasaules čempionāta līmenī.

Rodrigo Ābols

Vērtējums: 2 no 5

7 sp., 0 p., 0 min., -5 koef., 5 met., neizturēja ugunskristības pret spēcīgo Kanādas izlasi. Pārbaudes spēlēs parādītais sniegums viesa cerības, ka var iepriecināt, taču jāņem vērā, ka Rodrigo vēl ir tikai 19 gadi.

Koba Jass

Vērtējums: 1 no 5

4 sp., 0 p., 2 min., -2 koef., 0 met., neieguva tik lielu uzticību kā pie iepriekšējā trenera Teda Nolana.

Miks Indrašis

Vērtējums: 2 no 5

5 sp., 0 p., 0 min., -4 koef., 5 met., pelnījis uzslavu, ka, par spīti pleca savainojumam, turpināja gatavoties un atbrauca uz PČ. Palika neizmantotas labas vārtu gūšanas iespējas.

Lauris Bajaruns

Vērtējums: 1 no 5

5 sp., 0 p., 0 min., -1 koef., 0 met., debitantam pasaules čempionāta latiņa tomēr izrādījās pārāk augsta. Jāturpina uzlabot slidojumu un jābūt izveicīgākam divcīņās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Veicina Alcheimera slimību

Dzīvošana spožām gaismām izdaiļotās metropolēs ir vilinoša, bet varētu izrādīties visai bīstama izvēle. Tāds secinājums izriet no amerikāņu zinātnieku pētījuma.








Hokejs 2019

Vairāk Hokejs 2019


Positivus

Vairāk Positivus














Melu tvertne

Vairāk Melu tvertne


Vēlēšanas2018

Vairāk Vēlēšanas2018






Hokejs2018

Vairāk Hokejs2018






Phjončhana 2018

Vairāk Phjončhana 2018


Publikāciju iegāde

Vairāk Publikāciju iegāde










Jaunumi

Vairāk Jaunumi


Dabas Diena

Vairāk Dabas Diena




Citi

Vairāk Citi


Latvijā

Vairāk Latvijā


Dienas Sēne

Vairāk Dienas Sēne


Pasaulē

Vairāk Pasaulē



Velo Diena

Vairāk Velo Diena



Dienas Starts

Vairāk Dienas Starts


Viedokļi

Vairāk Viedokļi


Sports

Vairāk Sports


Skolas Diena

Vairāk Skolas Diena



Valodas Policija

Vairāk Valodas Policija



Citi

Vairāk Citi



SestDiena

Vairāk SestDiena


KDi

Vairāk KDi





Sporta Avīze

Vairāk Sporta Avīze


Dienas Gada Balva kultūrā

Vairāk Dienas Gada Balva kultūrā



Uzņēmēja Diena

Vairāk Uzņēmēja Diena





Iedvesmas Diena

Vairāk Iedvesmas Diena







Latvijas Lepnums

Vairāk Latvijas Lepnums


Dzīvesstils

Vairāk Dzīvesstils







Šodien Laikrakstā

Vairāk Šodien Laikrakstā



Vide un tūrisms

Vairāk Vide un tūrisms




Izklaide

Vairāk Izklaide







Kas notiek?

Vairāk Kas notiek?