Gardumi ziemai - saldētavā
Pievienot komentāru
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Ko vēl liksim kastītēs?
Mellenes izvēlas nepārgatavojušās un pilda kastītēs. Cukuru
nevajag. Var saldēt arī dzērvenes, bet tās daudzi mēdz samaisīt ar
pūdercukuru un glabāt ledusskapī tāpat - ar cukura
sedziņu.
Ērkšķogas saldē tikai sablenderētas, ar cukuru. Tad tās
pēc atkausēšanas būs aromātiskas un garšīgas.
Pīlādžogas vairums
parasti žāvē, bet var arī saldēt. Turklāt no tādām vieglāk iegūt
sīrupu.
Kazenes nav piemērotas saldēšanai, jo tad zaudē
garšu.
Avenes der blenderēt, jo veselas ogas pēc atsaldēšanas
izjuks. Labāk saldēt rudens avenes, jo tajās nav tārpu.
Saldēt
var smiltsērkšķu, upeņu ogas un jāņogu sulu, jo tā būs garšīgāka
par ogām.
Citronliānas var likt saldētavā veselas ar cukura
piedevu, bet var jau sablenderēt gatavu enerģijas un spara dabisko
dopingu. Var sagatavot arī aso, pikanto dzērienu, biezsulu,
pievienojot un sablenderējot jāņogas, smiltsērkšķus, aso piparu un
nedaudz medus - daudzumus kombinējot pēc savas gaumes.
Seko mums
Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!
Ziņas e-pastā
Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!
0 komentāri