«Pirmajā gadā pēc kafejnīcas atvēršanas jums nevajadzētu tik ļoti uztraukties par augsto nodokļu procentu likmi, jo izdevumu būs daudz, peļņas maz, tādēļ nekas daudz nodokļos nebūs jāmaksā,» skaidro viena no darbiniecēm, norādot arī: «Tas ir labi, ka sarunājāt ar darbiniekiem minimālās algas, jo tā ir lielākā daļa līdzekļu, ko izdosies ietaupīt.»
Otra saka, ka, lai tiktu pie aplokšņu algām, nevajag izsist čeku pastāvīgajiem «kafejnīcas» klientiem vai izsist to par mazāku summu. «Ja kāds kaut ko nopērk pie bāra letes un negaida čeku, to var neizsist līdz galam un nepabeigt operāciju,» viņa pamāca, taču arī norāda, ka svarīgi «neuzrauties» uz Valsts ieņēmumu dienesta pārbaudēm. Tādas ik pa laikam esot. Viņa arī pamāca, kā lētāk iepirkt gaļu - pārtiku vajagot iegādāties pie zemniekiem un to saimniecībās - tajās parasti vieglāk norakstīt produkciju, tādēļ viņi piekrīt daļu preces piegādāt ar pavadzīmi un naudas pārskaitījumu, bet par citu daļu saņemt nenoformētu maksājumu skaidrā naudā.