Ogas var lietot svaigas vai sakaltēt ziemai. No tām var gatavot dzērienu imunitātes stiprināšanai, tējkaroti ogu aplejot ar glāzi verdoša ūdens un atstājot ievilkties uz 20 minūtēm, bet var tās pievienot ēdienam kā garšvielu. Kadiķogas kā piedeva medījuma gaļas kotletēm izcels savdabīgo garšu. Visus komponentus sasmalcina, samīca kopā ar gaļu un cep kā jau ierasts. Īsti rudenīgs ēdiens!
Horoskopi
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Nepieciešams:
medījuma gaļa 500 g
cūkgaļa ap 200 g
ēdamkarote
kadiķogu
sīpols
dažas daiviņas ķiploka
sāls, pipari pēc
garšas
svaigi zaļumi - pētersīļi, dilles
1/2 čili
pipara
ola
Seko mums
Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!
Ziņas e-pastā
Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!