Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Jaunpienācēji iemet

Konkurence par vietām sastāvā solās būt nopietnāka nekā iepriekšējās sezonās. Pagājušajā nedēļā Rīgas Dinamo komandā turpinājās līgumu parakstīšana ar jaunpienācējiem, un sastāva komplektācija, šķiet, ir beigusies. Treniņnometnes mājvietā Valmierā pirmajā pārbaudes spēlē ar 3:1 tika uzveikta Lada. Klāt pienākušie leģionāri Stīvens Seigo, Tims Sestito un Tomāšs Kundrāteks guva vārtus. Nākamā pārbaudes spēle otrdien Valmierā ar vēl vienu KHL klubu Maskavas apgabala Vitjaz.

Piektdien oficiāli tika panākta vienošanās ar 31 gadu veco somu uzbrucēju Villi Leino. Viņa rēķinā ir 323 NHL spēles, un savulaik viņš ir bijis komandas partneris gan Zemgum Girgensonam (Bufalo Sabres), gan Oskaram Bārtulim (Filadelfijas Flyers). Pagājušā sezona Leino nebija sekmīga, jo iesāka viņš KHL klubā Zagrebas Medveščak (28 spēlēs 15 (7+8) punktu), bet beidza Šveices līgas komandā Kloten (4 spēlēs 1 (0+1) punkts).

Aizsardzībā konkurenci pastiprinājis Ēriks Ševčenko, ar kuru arī parakstīts līgums uz nākamo sezonu. Ševčenko jau spēlējis Dinamo sistēmas jaunatnes komandās Dinamo/Juniors un HK Rīga. Pagājušo sezonu viņš aizvadīja Krievijas augstākajā līgā, pārstāvēdams Kazahstānas komandu Saryarka.

Sastāvam uzbriestot, ir jāiespringst spēlētājiem, ar kuriem turpinās pārbaudes līgumi, lai gan komandas ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs ir licis noprast, ka nākamajā sezonā plānots variēt ar plašāku spēlētāju loku. Pirmajā pārbaudes spēlē ar Lada arī varēja manīt, ka sevi cenšas no labākās puses apliecināt gan komandas jaunie ārzemnieki, gan spēlētāji ar pārbaudes līgumiem, piemēram, aktīvs bija Gunārs Skvorcovs, taču viens otrs atsevišķās epizodēs pārcentās vai arī nenospēlēja pārāk cieši ar saviem pretspēlētājiem. Armands Bērziņš ļoti uzmanīgi aizvadīja pasaules čempionātu Prāgā, septiņās spēlēs nenopelnot nevienu soda minūti. Pārbaudes spēlē Valmierā viņš pamanījās trīs reizes apsēsties uz sodīto soliņa.

Par Timu Sestito bija zināms, ka viņš 101 NHL spēlē nav guvis nevienus vārtus. Valmierā jau pirmajā spēlē Dinamo rindās Sestito ieraudzīja nepiesegtu tuvējo vārtu stūri un tur arī raidīja ripu. Aizsargs Stīvens Seigo ar kanādiešiem raksturīgo krampi pacīnījās vārtu priekšā un ar otro piegājienu iedabūja ripu vārtos. Vēl viens aizsargs čehs Tomāšs Kundrāteks patiesībā nemaz neieraidīja ripu vārtos. To izdarīja Lada spēlētājs, bet Kundrātekam ieskaitīja vārtu guvumu, jo viņš pēdējais no dinamiešiem bija ar ripu. Arī tā hokejā gadās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Dinamo R 3
Lada 1

Pārbaudes spēle Valmierā
(2:0, 0:1, 1:0)
Dinamo R: Seigo (M. Rēdlihs, Galviņš, vair., 17.), Sestito (Dārziņš, vair., 17.), Kundrāteks (tukšos vārtos, 60.)
Lada: Bočarovs (Ņikitenko, Mastrjukovs, 33.)
Dinamo R: Sedlāčeks; Kundrāteks -
K. Rēdlihs, Kulda - Sestito - Dārziņš, Seigo - Galviņš, M. Rēdlihs - Šics - Indrašis, Cibuļskis - Sotnieks, Meija - Džeriņš - Saulietis, Demiters - Jerofejevs, Skvorcovs - Bērziņš - Bukarts, Ševčenko, Jeļisejevs
Sodi: 8-8
Metieni: 30:20 (11:7, 12:7, 7:6)

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Labotāja ar lielo sirdi

Mēs esam viņu redzējuši daudzos seriālos un kinodarbos. Viņa ir jauna, spara pilna, pasauli redzoša. Ar ienākumiem, izglītību, dzīvesvietu, mīļoto vīrieti, ar kuru izveidojies attiecību kala...

Sārtie dzērveņu uzlējumi

Tik izcilu dzērveņu ražu kā šogad "savā" purvā – ne dārzā mākslīgi veidotā, bet tuvākajā savvaļas purvā –, līdz kuram no mājas visvieglāk aizbraukt ar mašīnu, sen neesmu redzējis. Ogas bur...








Hokejs 2019

Vairāk Hokejs 2019


Positivus

Vairāk Positivus














Melu tvertne

Vairāk Melu tvertne


Vēlēšanas2018

Vairāk Vēlēšanas2018






Hokejs2018

Vairāk Hokejs2018






Phjončhana 2018

Vairāk Phjončhana 2018


Publikāciju iegāde

Vairāk Publikāciju iegāde










Jaunumi

Vairāk Jaunumi


Dabas Diena

Vairāk Dabas Diena




Citi

Vairāk Citi


Latvijā

Vairāk Latvijā


Dienas Sēne

Vairāk Dienas Sēne


Pasaulē

Vairāk Pasaulē



Velo Diena

Vairāk Velo Diena



Dienas Starts

Vairāk Dienas Starts


Viedokļi

Vairāk Viedokļi


Sports

Vairāk Sports


Skolas Diena

Vairāk Skolas Diena



Valodas Policija

Vairāk Valodas Policija



Citi

Vairāk Citi



SestDiena

Vairāk SestDiena


KDi

Vairāk KDi





Sporta Avīze

Vairāk Sporta Avīze


Dienas Gada Balva kultūrā

Vairāk Dienas Gada Balva kultūrā



Uzņēmēja Diena

Vairāk Uzņēmēja Diena





Iedvesmas Diena

Vairāk Iedvesmas Diena







Latvijas Lepnums

Vairāk Latvijas Lepnums


Dzīvesstils

Vairāk Dzīvesstils







Šodien Laikrakstā

Vairāk Šodien Laikrakstā



Vide un tūrisms

Vairāk Vide un tūrisms




Izklaide

Vairāk Izklaide







Kas notiek?

Vairāk Kas notiek?