Latviešu loms meksikāņa gaumē
Pievienot komentāru
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Bez nosaukuma
Nepieciešams: līdaka, Extra Virgin olīveļļa, 2
ķiploki, 2 sīpoli, kinza, melnie pipari, sāls, čili pipars, tomāts,
daži kaperi, laims, sauja melno olīvu
Zivi iztīra,
apviļā olīveļļā, piparu un sāls maisījumā, liek uz cepešpannas, kas
pārklāta ar cepampapīru.
Apkārt un virsū kārto pārējās
sastāvdaļas un garšaugus, cep iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī
180-200 grādu temperatūrā aptuveni 15-20 minūtes. Garšaugus
sablenderē, pagatavojot mērci.
Apslaka ar 1/2 laima sulu,
pasniedz ar pikanto mērci, polenta kukurūzas plācenīšiem un
stiprinātu spāņu sarkanvīnu, tā apvienojot visas galvenās garšas -
pikanti sāļo, skābeno un saldo - eksotiskā buķetē.
Seko mums
Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!
Ziņas e-pastā
Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!
0 komentāri