Sastāvdaļas: 3 ēd. kar. olīveļļas, 1 sīpols, 4 ķiploka daiviņas, 1 puravs, 2 seleriju kāti, 4 burkāni, 250 g sviesta ķirbja, 180 g lēcu, 900 ml dārzeņu buljona, 400 g konservētu tomātu, 1,5 ēd. kar. tomātu pastas, 500 g pakčoi kāposta, svaigi pētersīļi un timiāns, sāls, pipari, Kajēnas pipari, kūpinātas paprikas pulveris.
1. Katlā uzkarsē eļļu, apcep sakapātus sīpolus un ķiplokus. Pievieno sagrieztu ķirbi, puravu, selerijas, burkānus, pakčoi balto daļu un noskalotas lēcas, apmaisa, apcep.
2. Pievieno buljonu, konservētos tomātus, pieber sāli, piparus, paprikas pulveri un vāra 15 minūtes.
3. Pieliek tomātu pastu, zaļumus, pakčoi zaļo daļu un uzvāra.