Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Mazākuma speciālists

Iemetis izšķirošās ripas divās spēlēs pēc kārtas, Latvijas hokeja uzbrucējs Kaspars Daugaviņš piektdienas mājas spēlē pret AHL čempionāta līderi Wilkes-Barre/Scranton Penguins padarīja lauvas tiesas darbu aizsardzībā. Daugaviņa pārstāvētais Senators atstāja «sausā» Wilkes-Barre/Scranton Penguins ar 3:0.

Faniem par kautiņiem

Mazpilsētas Bingemtonas hokeja fani ir asu izjūtu cienītāji. «Iepriekšējā 6:3 uzvarētajā spēlē publika diezgan vienmuļi uztvēra notikumus laukumā, taču pusstundu nevarēja nomierināties, kad trešajā periodā izcēlās kautiņš.» Kaspara teikto pirms spēles arēnas foajē apstiprināja viens no aptaujātajiem faniem. Cienījama vecuma vīrs uz jautājumu, ko viņš visvairāk cer sagaidīt no spēles, bez minstināšanās atbildēja: «Kautiņus!» Uz viņa simpātijām norādīja arī fanu krekls, uz kura bija rakstīts Yablonski. Pēc soda minūšu skaita (571 minūte) Džeremijs Jablonskis, kas savulaik cīnījies arī ringā, ir visu laiku trešais rupjākais Bingemtonas Senators spēlētājs. Komandā Jablonskis vairs nespēlē, taču fani viņu atceras.

Spēle ar Wilkes-Barre/Scranton aizritēja samērā miermīlīgā gaisotnē bez dūru izvicināšanas. «Viens no mūsu smagsvariem ir savainots, savukārt otrs nosūtīts uz ECHL. Pretinieku sastāvā kaušļu bija vairāk. 18. numurs (Džese Buleriss - aut.) pērn spēlē, kurai pa lielo rēķinu vairs nebija nekādas nozīmes, jau pēc kautiņa beigām no apakšas tā ieblieza vienam no mūsējiem, ka viņam veselu mēnesi zem acs saglabājās zilums. Tāds ir tas hokejs AHL.»

Uzticas mazākumā

Apstiprinājās Daugaviņa prognoze par mazrezultatīvu spēli. Sākums mājiniekiem neko labu nesolīja. Četras minūtes pirms pirmā perioda beigām metienu attiecība bija 10:0 (!) Wilkes-Barre/Scranton labā. «Nezinu, kāpēc treneris izvēlējās spēlēt no aizsardzības uz pretuzbrukumiem. Iepriekšējās spēlēs viņus spaidījām pa zonu un no septiņām četrās savstarpējās spēlēs jau bijām uzvarējuši.» Daugaviņš spēlēja otrajā maiņā, toties kā pirmais devās laukumā, kad komanda palika četratā. «Pēdējā laikā gandrīz vienmēr kā pirmais eju laukumā mazākumā. Man jau nekas nav pretī, tikai gribētos uzspēlēt arī vairākumā.» Pret Wilkes-Barre/Scranton Kasparam tāda iespēja netika dota. Vienu reizi spēlē uz viņu pretinieks nopelnīja divas soda minūtes. Ar skaitliskajā vairākumā gūtajiem vārtiem Bingemtonas komanda pagrieza spēles ratu sev vēlamā virzienā. Otro vārtu guvumā šveicietis Romans Viks nospēlēja individuāli spoži, nogādājot ripu vārtu priekšā.

Daugaviņam pārtrūka divu spēļu rezultativitātes sērija. Divas reizes pēc kārtas viņš bija nopelnījis pa trijiem rezultativitātes punktiem (1+2 un 2+1), turklāt abas reizes iemetis izšķirošās ripas. «Pašreizējā stadijā daudz svarīgāk ir, lai komanda uzvar. Savā divīzijā ieņemam piekto vietu, taču otrajā Austrumu konferences divīzijā ir par vienu komandu mazāk. Mums ir vairāk punktu nekā otrās grupas ceturtajai vietai, un patlaban esam play-off zonā. Gribētos jau uzspēlēt Kaldera kausa izcīņā. Izslēgšanas stadijā spēlēm ir pavisam cita spriedze.»

Daugaviņa fans

Nebūtu gan pareizi apgalvot, ka Bingemtonā cieņā ir tikai kaušļi. Spēles starplaikā izdevās sastapt arī Senators fanu, kurš bija uzvilcis Daugaviņa spēļu kreklu. «Viņš ir labs spēlētājs - pārredz laukumu un prot izdarīt labas piespēles. Piedalījies arī pasaules čempionātā. Man viņa spēle patīk,» tā savu izvēli pamatoja Daugaviņa spēles manieres piekritējs.

Bingemtonas Senators regulārais čempionāts beigsies 9. aprīlī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli









Hokejs 2019

Vairāk Hokejs 2019


Positivus

Vairāk Positivus














Melu tvertne

Vairāk Melu tvertne


Vēlēšanas2018

Vairāk Vēlēšanas2018






Hokejs2018

Vairāk Hokejs2018






Phjončhana 2018

Vairāk Phjončhana 2018


Publikāciju iegāde

Vairāk Publikāciju iegāde










Jaunumi

Vairāk Jaunumi


Dabas Diena

Vairāk Dabas Diena




Citi

Vairāk Citi


Latvijā

Vairāk Latvijā


Dienas Sēne

Vairāk Dienas Sēne


Pasaulē

Vairāk Pasaulē



Velo Diena

Vairāk Velo Diena



Dienas Starts

Vairāk Dienas Starts


Viedokļi

Vairāk Viedokļi


Sports

Vairāk Sports


Skolas Diena

Vairāk Skolas Diena



Valodas Policija

Vairāk Valodas Policija



Citi

Vairāk Citi



SestDiena

Vairāk SestDiena


KDi

Vairāk KDi





Sporta Avīze

Vairāk Sporta Avīze


Dienas Gada Balva kultūrā

Vairāk Dienas Gada Balva kultūrā



Uzņēmēja Diena

Vairāk Uzņēmēja Diena





Iedvesmas Diena

Vairāk Iedvesmas Diena







Latvijas Lepnums

Vairāk Latvijas Lepnums


Dzīvesstils

Vairāk Dzīvesstils







Šodien Laikrakstā

Vairāk Šodien Laikrakstā



Vide un tūrisms

Vairāk Vide un tūrisms




Izklaide

Vairāk Izklaide







Kas notiek?

Vairāk Kas notiek?