Valtera restorāna klienti esot iecienījuši zivju ēdienus, tāpēc bieži paliek pāri zivju galvas, astes, vēdera maliņas, kas lieliski noder zupai vai buljonam mērces pagatavošanai. Šoreiz galdā forele, ko papildinām ar sezonas dārzeņiem, un sanāk garda krēmzupa. Daudzums paredzēts četriem cilvēkiem.
No astes līdz miziņai - visu zupā!
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Bez nosaukuma
Nepieciešams:
Zivs galva bez žaunām, astes daļa,
vēdera maliņas
Sauja gaileņu vai jebkuru citu
sēņu
Sauja smalki sagrieztu
puravu
Burkāns
Dilles,
sīpols
Ap 100 ml sausa
baltvīna
Ēdamkarote tomātu
pastas
300 ml saldā
krējuma
Apcepam sēnes un sīpoliņu, pieliekam
sautēties dārzeņus un tomātu pastu, pielejam baltvīnu. Buljonam,
kas no zivs un 1,5 litriem ūdens vārīts apmēram 40 minūtes un
nokāsts, pievienojam izsautētos dārzeņus, kad tie sasnieguši tādu
gatavības pakāpi, ka jau jūk ārā, vēl nedaudz karsē. Sablenderē,
pievienojot saldo krējumu.
Pasniedz pārkaisītu ar dillītēm un
maizes grauzdiņiem, pievieno nedaudz laša gaļas gabaliņu.
Seko mums
Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!
Ziņas e-pastā
Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!