Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +21 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Noturēt cerību salmiņu

Intriga divu spēļu summā saglabāta līdz atbildes spēlei. Lai gan FK Liepāja futbolistu izredzes pārvarēt UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas otro kārtu pret Zalcburgas Red Bull netika vērtētas augstu jau pirms abu komandu pirmās spēles un viesos arī tika piedzīvots minimāls zaudējums 0:1 bez gūtiem vārtiem izbraukumā, kas būtu svarīgs faktors, cerības pārvarēt draudīgā Austrijas kluba barjeru vēl aizvien ir dzīvas.

Kā teica liepājnieku galvenais treneris Viktors Dobrecovs - ir salmiņš, kurā jācenšas ieķerties. Otrdien pulksten 19 Liepājas Daugavas stadionā tiks aizvadīts atbildes mačs. Tiešraide kanālā Best4Sport TV.

«Paredzu, ka Liepāja spēlēs līdzīgi kā pirmajā mačā. Viņi parādīja, ka var būt ļoti kompakti aizsardzībā un sagādāt raizes. Tiesa, viņiem, protams, vajadzīgi gūti vārti, lai tiktu tālāk. Gribam izdarīt visu, lai to nepieļautu,» pirms izlidošanas uz Palangu (Liepājas lidosta remontdarbu dēļ ir slēgta) sacīja Austrijas kluba galvenais treneris Oskars Garsija, kurš pēc pirmās spēles ar liepājniekiem pagarināja līgumu ar klubu līdz 2018. gada vasarai.

Abas komandas pēc pirmās tikšanās reizes Zalcburgā aizvadīja pa vienai spēlei nacionālo kausu izcīņās. FK Liepāja rezerves sastāvā ar 5:2 uzveica Caramba/Riga, savukārt Austrijas klubs, atpūtinot līderus, ar 3:1 pārspēja Vorwarts. Liepājniekiem zem jautājuma zīmes ir argentīnieša Daniela Strumijas dalība atbildes spēlē, jo Austrijā viņš salauza ribu. Pats balsta pussargs gan raujoties laukumā, taču Dobrecovs nav drošs par to, ka būtu labi izmantot treniņprocesu izlaidušu spēlētāju.

Dobrecovs pēc spēles viesos solīja, ka Liepājā komanda drošāk spēlēs uzbrukumā. Pirms nedēļas Kurzemes klubam radās vārtu gūšanas iespējas vienīgi pašās spēles beigās, kad austrieši jau izvirzījās vadībā. «Ir svarīgi nospēlēt labi aizsardzībā kā pirmajā mačā. Nedrīkstam ļaut viņiem veidot vārtu gūšanas iespējas. Protams, būtu labi pašiem gūt vārtus izbraukumā, taču mums jābūt vairāk koncentrētiem uz savām iespējām nekā pirmajā spēlē,» Red Bull aizsargs Kristiāns Šveglers norādīja uz vājo realizāciju savas komandas izpildījumā.

Liepājniekiem faktiski vienīgā iespēja iekļūt kvalifikācijas trešajā kārtā ir nosargāt savus vārtus neieņemtus Liepājā. Ja tiks ielaista vismaz viena bumba, Austrijas vārtos būs jāsalidina veselas trīs. Pirmajā mačā liepājniekiem bija pāris bīstamu standartsituāciju izspēļu, taču pilnībā šis trumpis netika izmantots. Kurzemes kluba potenciālajam sākumsastāvam ir auguma centimetru pārsvars. Ātrajiem spēlētājiem priekšējā līnijā jācenšas nopelnīt pēc iespējas vairāk brīvsitienu pretinieka laukuma pusē.

Tikmēr jau kļuvis zināms šī pāra uzvarētāja pretinieks nākamajā kārtā: Ungārijas Ferencvaros vai Albānijas Partizani. Albānijā komandas cīnījās neizšķirti 1:1.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Futbols

UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas otrās kārtas atbildes spēle
19.VII 19.00 FK Liepāja - Zalcburgas Red Bull (pirmajā spēlē 0:1)

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli









Hokejs 2019

Vairāk Hokejs 2019


Positivus

Vairāk Positivus














Melu tvertne

Vairāk Melu tvertne


Vēlēšanas2018

Vairāk Vēlēšanas2018






Hokejs2018

Vairāk Hokejs2018






Phjončhana 2018

Vairāk Phjončhana 2018


Publikāciju iegāde

Vairāk Publikāciju iegāde










Jaunumi

Vairāk Jaunumi


Dabas Diena

Vairāk Dabas Diena




Citi

Vairāk Citi


Latvijā

Vairāk Latvijā


Dienas Sēne

Vairāk Dienas Sēne


Pasaulē

Vairāk Pasaulē



Velo Diena

Vairāk Velo Diena



Dienas Starts

Vairāk Dienas Starts


Viedokļi

Vairāk Viedokļi


Sports

Vairāk Sports


Skolas Diena

Vairāk Skolas Diena



Valodas Policija

Vairāk Valodas Policija



Citi

Vairāk Citi



SestDiena

Vairāk SestDiena


KDi

Vairāk KDi





Sporta Avīze

Vairāk Sporta Avīze


Dienas Gada Balva kultūrā

Vairāk Dienas Gada Balva kultūrā



Uzņēmēja Diena

Vairāk Uzņēmēja Diena





Iedvesmas Diena

Vairāk Iedvesmas Diena







Latvijas Lepnums

Vairāk Latvijas Lepnums


Dzīvesstils

Vairāk Dzīvesstils







Šodien Laikrakstā

Vairāk Šodien Laikrakstā



Vide un tūrisms

Vairāk Vide un tūrisms




Izklaide

Vairāk Izklaide







Kas notiek?

Vairāk Kas notiek?