Pasta ar mednieku desiņām un gailenēm
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Bez nosaukuma
Nepieciešams: 240 g penne pastas, jūras sāls pastas
vārīšanai, 3 ēd. k. olīveļļas cepšanai, 500 g saldētu, saceptu
gaileņu, 8 mednieku desiņas, sagrieztas nelielos gabaliņos, 4
lielas ķiploku daivas, smalki sakapātas, 5 zariņi timiāna, 50 g
cietā siera, smalki sarīvēts, svaigi malti melnie pipari pēc
garšas
Katlā uzvāri ūdeni, ber klāt sāli un pastu.
Vāri, kamēr gatava.
Tikmēr pannā lej eļļu, pieliec ķiploku,
timiānu un uz vidējas liesmas pacep, kamēr sāk izdalīties aromāts.
Pieber gailenes, desiņas un uz vidējas liesmas cep zem vāka, kamēr
gailenes un desiņas ir izsildījušās un izcepušās.
Nokās pastu,
pieber pie gailenēm un samaisi. Iemaisi pusi siera. Liec šķīvjos,
uzber pārējo sieru un piparus.
Seko mums
Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!
Ziņas e-pastā
Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!