Pavasarī nepalaidiet garām
Pievienot komentāru
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Bez nosaukuma
Sastāvdaļas 4 personām: 1 paka paniņu vai kefīra, ķiploks pēc
garšas, visi zaļumi un dzeltenumi, kas pavasarī atrodami,
izstaigājot dārzu un tirgu: lociņi, lakši, baziliks, piparmētra,
pieneņu lapas un dzeltenie ziedi, pētersīlis, nātru lapas
utt.
Visas sastāvdaļas liek blenderī, sakuļ un dzer
nekavējoties.
Bez nosaukuma
8 personām vajadzēs: 400 g miltu, 200 g cukura, 200 g kefīra, 2
olas, 1/2 tējk. cepamā pulvera, 280-320 g rabarberu, 1/2 tējk.
kanēļa, kas sajaukts ar 3 tējk. cukura
1. Šai kūkai vajag
24-26 cm diametra formu.
2. Olas saputo ar cukuru, pievieno
kefīru un miltus, kas iepriekš sajaukti ar cepamo pulveri.
3.
Lej mīklu ietaukotā veidnē, uzkaisa virsū rabarberus un kanēli ar
cukuru.
4. Liek līdz 180-190 grādiem uzkarsētā krāsnī.
5. Kad
kūka gatava, to mazliet atdzesē un izņem no formas.
6. Stundu atdzesē, kamēr kūka sastingst. Tad griež
4 personām vajadzēs: smilšu mīklas pamatnei: 100 g sviesta, 50 g
cukura, 1 ola, 200 g miltu, šķipsna sāls; pildījumam: 2 vidēji
rabarberu kāti, 200 g svaigā siera, 3 olas, 100 g cukura, šķipsna
kanēļa, 1 tējk. vaniļas cukura
1. Vispirms gatavo mīklu: mīkstu
sviestu samīca kopā ar cukuru, pievieno olu, samaisa. Iemaisa
miltus un sāli.
2. Mīklu uz pusstundu ieliek ledusskapī. Pēc
pusstundas mīklu ieklāj pannā (sastāvdaļu daudzums rēķināts kūku
formai 28 cm diametrā).
3. Pāri liek gabaliņos sagrieztus
rabarberus, kuriem pārkaisa nedaudz cukura un kanēļa.
4.
Atlikušo cukuru, vaniļas cukuru sakuļ ar olām un svaigo sieru, lej
virsū rabarberiem.
5. Cep 200 grādos 40 minūtes.
Seko mums
Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!
Ziņas e-pastā
Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!
0 komentāri