Pūces sēņu & grūbu zupa
Sēņu un grūbu zupai vajadzēs: 150 g sēņu, 120 g kartupeļu, 25 g grūbu, 100 g burkānu, 50 g sīpolu, 2 tējk. eļļas, 50 g kausētā siera Dzintars Light ar sēņu garšu, 1 ekobuljona kubiņu, sāli un dilles
Pagatavošana: grūbas uz dažām stundām iemērc 700 ml ūdens, lai uzbriest. Kad tās uzbriedušas, ar visu ēdeni lej katlā, pieber nomizotus un gabaliņos sagrieztus kartupeļus, pievieno buljona kubiņu un vāra aptuveni 20 min. Tikmēr pannā nelielā eļļas daudzumā apcep smalki sarīvētus burkānus, sasmalcinātus sīpolus un gabaliņos sagrieztas sēnes (der gan svaigas, gan marinētas). Apceptos dārzeņus ber klāt grūbām un kartupeļiem un vāra vēl 20 minūtes. Gatavai, karstai zupai pievieno kausēto sieru. Pasniedz pārkaisītu ar dillēm.