Romantiskas Adventes vakariņas
Pievienot komentāru
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Mocarellas siera sainītis ar karamelizētiem ķirš
4 personām vajadzēs: 4 paciņas mocarellas siera, 1 cukini, 16
ķirštomātu, 100 g rukolas salātu lapas, bazilika lapiņas, 100 g
balzametiķa, 50 g cukura, sāli, piparus
Cukini sagriež visā
garumā plānās šķēlītēs, viegli apcep, tad izklāj uz galda un tin
iekšā sieru, bazilika lapiņas un garšvielas. Liek krāsnī 190 grādos
uz 2-3 min. Ķirštomātus apcep ar cukuru, sāli un pipariem un kārto
uz salātu lapām. Viducī liek cukini šķēlēs ietīto sieru. Sagatavo
mērci, balzametiķi ar cukuru novārot līdz sīrupa konsistencei. To
pārlej sagatavotajam ēdienam.
Piparkūku saldējums ar mandarīnu mērci
4 personām: 250 ml saldā krējuma, 4 olas, 100 g cukura, 50 g
piparkūku, 8 mandarīnus, 5 g cukura, piparmētras zariņu
Olu
dzeltenumus ūdens peldē puto ar cukuru, kamēr dzeltenumi kļūst
gaišāki, tad tos atdzesē un iemaisa saputotā saldajā krējumā.
Turpat iecilā sadrupinātas piparkūkas. Masu lej formā un liek
saldētavā, lai sastingst. Izspiež no mandarīniem sulu un vāra ar
cukuru, kamēr tā sāk sabiezēt un veidojas sīrupam līdzīga
konsistence. Vārījumu atdzesē un pasniedz pie saldējuma. Dekorē ar
piparmētrām.
Vistas krūtiņa, pildīta ar spinātiem un svaigo si
4 personām vajadzēs: 4 vistas krūtiņas, 50 g spinātu,
50 g
sīpolu, 5 g ķiploku,
150 g Filadelfijas siera, 1 olu, 200 g
rīsu, 200 g aveņu,
5 g cukura, sāli un piparus,
zaļumus
Sīpolus, ķiplokus un spinātus viegli apcep, sajauc ar
olu un sieru, pievieno garšvielas un pilda vistas filejas kabatiņā.
Vistu aptuveni 15 min cep 180 grādos. Novāra rīsus. Avenes uzvāra
ar cukuru un nedaudz ūdens, tad sablenderē. Pirms ēdiena
pasniegšanas pārgriež vistu uz pusēm un dekorē ar zaļumiem.
Seko mums
Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!
Ziņas e-pastā
Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!
0 komentāri