Ar sāli uzmanīgi, bet galīgi bez tā arī nevar
Pievienot komentāru
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Interesanti
Ādažu čipsi un sāļo uzkodu ražotājs Latfood
pērn eksportējis 1304 tonnas produkcijas, kas ir par 16,6% vairāk
nekā 2009. gadā.
Estrella kartupeļu čipsi Latvijas
tirgū jau ir gandrīz 20 gadus, un jau vairāk nekā 10 gadus tos ražo
no Baltijā audzētiem kartupeļiem.
Kartupeļu čipsi pirmo
reizi parādījās 1850. gadā, un par to izcelsmes valsti tiek
uzskatīta Amerika. Eiropu tie sasniedza tikai aptuveni 1935. gadā,
bet kā uzkoda kļuva populāri tikai vēl pēc aptuveni 30
gadiem.
Lai pagatavotu kilogramu čipsu, nepieciešami vairāk
nekā 3 kilogrami kartupeļu, un viss ražošanas process no kartupeļu
nomizošanas līdz gataviem, iepakotiem čipsiem aizņem aptuveni 30
minūtes.
Seko mums
Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!
Ziņas e-pastā
Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!
0 komentāri