Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +21 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 23. septembris
Vanda, Veneranda, Venija

Atlēti saņem mācību Grieķijā

Pirmā UEFA Čempionu līgas grupu turnīra kārta sarūpējusi arī pirmos pārsteigumus. Pagājušajā sezonā 13 mačos ne reizes pamatlaikā nezaudējušais un finālu sasniegušais Madrides Atletico Grieķijā paklupa pret vietējo Olympiacos (2:3).

Spānijas čempionu galvenais treneris Djego Simeone pauda viedokli, ka mača likteni izšķīra tas, ka grieķu kluba spēlētāji aukstasinīgāk izmantoja savas nedaudzās iespējas, bet sestdien Madrides derbijā uzvarējušais Atletico - ne. Viņš neslēpa, ka pēc šī zaudējuma ir nobažījies par izkļūšanu no sarežģītās grupas. Nākamā spēle «atlētiem» ir ar Turīnas Juventus, kur madridiešiem ir gandrīz pienākums ņemt punktus.

Uzvarētāju treneris Mišels panākumu skaidroja ar to, ka viņa padotajiem izdevās izdarīt to, ko Atletico parasti dara ar saviem pretiniekiem. «Mēs viņus izvedām no komforta zonas un spēlējām kā komanda, kā to parasti dara Simeones padotie.» Viens no Atletico komforta zonas aspektiem noteikti ir bumbas kontrole, kur madridiešiem pirmo reizi šosezon bija pārsvars. Atletico nav radis spēlēt kā pirmais numurs pat pret Spānijas čempionāta pastarīšiem, un viņiem neizdevās tikt galā ar pretinieka pretuzbrukumiem - trīs vārtus 90 minūtēs Madrides grands pēdējoreiz bija ielaidis šī gada februārī ļoti līdzīgā spēlē pret spāņu Osasuna.

Kārtas centrālajā mačā Londonas «lielgabalnieki» zaudēja Dortmundes kauju ātruma aspektā. Arsenal kontrolēja bumbu vairāk, taču darīja to ievērojami lēnāk nekā mājinieki, kuri zibenīgi pārgāja no aizsardzības uzbrukumā, kārtējo reizi apliecinot savu pasaulē labākās pretuzbrukumu komandas godu. «Zaudējām bumbu 80 metru attālumā no saviem vārtiem, sagaidījām trijatā vienu pretinieku, bet tik un tā ielaidām,» absurdo veidu, kādā Arsenal zaudēja abus vārtus, neizpratnē komentēja londoniešu galvenais treneris Arsens Vengers. Angļu futbola apskatnieki teic, ka Arsenal pašreizējam modelim vārtu zaudēšana mazāk nekā trīs piespēļu laikā pēc bumbas zaudēšanas ir jau diagnoze. Čiro Immobile vienatnē noskrēja teju pusi laukuma, bet Pjērs Emeriks Obamejangs rezultatīvi pabeidza trīs piespēļu kombināciju.

Sajūsmā par dzeltenmelno sniegumu bija pat viņu prasīgais treneris Jirgens Klops. «Es izbaudīju šo spēli no pirmās līdz pēdējai minūtei. Tā bija gandrīz perfekta. Skatoties šādas spēles, saproti, ka veic labāko darbu pasaulē. Mēs vēlējāmies presingot un izdarījām to perfekti. Tieši tādu futbolu es visvairāk mīlu. Bijām agresīvi un mērķtiecīgi,» padotos slavēja odiozais treneris Klops.

Dramatiski no neveiksmes pirmajā mačā izvairījās Liverpool, kas savā laukumā kompensācijas laika trešajā minūtē ar 11 metru soda sitienu izrāva uzvaru pār debitantu Ludogorets. Savukārt Galatasaray tikai kompensācijas laikā izrāva neizšķirtu pret Anderlecht, kas nu turnīrā nav uzvarējis jau desmit mačos pēc kārtas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Futbols

UEFA Čempionu līga
A grupa: Olympiacos - Atletico M 3:2 (Masuaku 13., Afelajs 31., Mitroglu 73. - Mandžukičs 38., Grīzmans 86.), Juventus - Malmo 2:0 (Tevess 59., 90.)
B grupa: Liverpool - Ludogorets 2:1 (Balotelli 82., Džerārds (11 m) 90. - Dani Abalo 90.), Real M - Basel 5:1 (Suhijs (s.v.) 14., Beils 30., Ronaldu 31., Rodrigess 37., Benzemā 79. - Gonsaless 38.)
C grupa: Monaco - Leverkusen 1:0 (Moutinju 61.), Benfica - Zenit 0:2 (Hulks 5., Vitsels 22.)
D grupa: Galatasaray - Anderlecht 1:1 (Jilmazs 90. - Praets 52.), Dortmund - Arsenal 2:0 (Imobile 45., Obamejangs 48.)

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli









Hokejs 2019

Vairāk Hokejs 2019


Positivus

Vairāk Positivus














Melu tvertne

Vairāk Melu tvertne


Vēlēšanas2018

Vairāk Vēlēšanas2018






Hokejs2018

Vairāk Hokejs2018






Phjončhana 2018

Vairāk Phjončhana 2018


Publikāciju iegāde

Vairāk Publikāciju iegāde










Jaunumi

Vairāk Jaunumi


Dabas Diena

Vairāk Dabas Diena




Citi

Vairāk Citi


Latvijā

Vairāk Latvijā


Dienas Sēne

Vairāk Dienas Sēne


Pasaulē

Vairāk Pasaulē



Velo Diena

Vairāk Velo Diena



Dienas Starts

Vairāk Dienas Starts


Viedokļi

Vairāk Viedokļi


Sports

Vairāk Sports


Skolas Diena

Vairāk Skolas Diena



Valodas Policija

Vairāk Valodas Policija



Citi

Vairāk Citi



SestDiena

Vairāk SestDiena


KDi

Vairāk KDi





Sporta Avīze

Vairāk Sporta Avīze


Dienas Gada Balva kultūrā

Vairāk Dienas Gada Balva kultūrā



Uzņēmēja Diena

Vairāk Uzņēmēja Diena





Iedvesmas Diena

Vairāk Iedvesmas Diena







Latvijas Lepnums

Vairāk Latvijas Lepnums


Dzīvesstils

Vairāk Dzīvesstils







Šodien Laikrakstā

Vairāk Šodien Laikrakstā



Vide un tūrisms

Vairāk Vide un tūrisms




Izklaide

Vairāk Izklaide







Kas notiek?

Vairāk Kas notiek?