Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā 0 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Eksperti par favorītiem

Treneris

Pols Ešvorts

Galvenā favorīte ir Spānijas valstsvienība, kas ir ļoti spēcīga visās līnijās. Trumpis ir prasmīgais treneris Visente del Boske. Labi sevi varētu parādīt arī Nīderlandes komanda. Pārsteigumus sagaidu no Meksikas futbolistiem. Redzēju viņu pārbaudes spēli pret Angliju - nospēlēja fantastiski! Bija ļoti organizēti. Treneris ļoti labi pārzina katru spēlētāju un prot panākt maksimumu. Runājot par personām, uz pārējo fona varētu izcelties divi futbolisti - argentīnietis Lionels Mesi un anglis Veins Rūnijs. Ja man jāprognozē, teiktu, ka abi būs turnīra spilgtākās zvaigznes.

Žuniors

Skonto uzbrucējs

Visi saka, ka Spānija, taču man nav izteikta favorīta. Uzvarēs komanda, kas spēlēs stabili no pirmās līdz pēdējai spēlei. Man kā brazīlietim mūsu izlasē visvairāk fascinē Robinju. Viņš gūst daudz vārtu un ir spējīgs to izdarīt arī finālturnīrā. Nīderlandes valstsvienībai nav atvēlēts galvenās favorītes statuss, taču šī komanda var pārsteigt. Spilgtākā zvaigzne, visticamāk, būs Mesi. Viņš ir ļoti labs futbolists, taču redzēs, kā spēlēs Argentīna. Ja komandai nesekmēsies, viens Mesi neko neizdarīs.

Krišjānis Kļaviņš

Komentētājs

Visgatavākā uzvarēt ir Brazīlija. Simpatizē treneris Dunga, kurš pulcē nevis spilgtākās zvaigznes, bet darba zirgus. Brazīlija spējīga uzvarēt jebkuru jebkurā diennakts laikā. Tā spēlē nākotnes futbolu. Ļoti patīk arī Argentīna, taču paredzu tai izgāšanos, jo Maradona ir pārāk vājš treneris, lai gūtu panākumus tik augstas raudzes turnīrā. Visticamāk, izgāzīsies arī Francija un Itālija, bet pārsteigt varētu Urugvaja. Turnīra zvaigznes laurus atdodu brazīlietim Luisam Fabianu, kurš gūs daudz vārtu.

Ēriks Vientiess

Skatītājs

Uzvarēs Itālija ļoti labās aizsardzības dēļ. Kopumā dominēs komandas, kas labi aizsargājas. Lielāko pārsteigumu varētu sarūpēt Kotdivuāras izlase zviedru trenera Svena Jērana Eriksona vadībā. Prognozēju arī Slovēnijas pārsteigumu, kas varētu iziet no grupas. Par slovēņu rakstura stingrību jau varēja pārliecināties kvalifikācijā, piemēram, pret Krieviju. Negatīvā ziņā pārsteigs spāņi, kuri var netikt tālāk par astotdaļfinālu. Spilgtākā zvaigzne, iespējams, būs Rūnijs, kurš ar savu agresivitāti vilks uz priekšu Anglijas izlasi.

Sintija Greijere

2009. gada Latvijas labākā futboliste

Visticamāk, uzvarēs kāda no piecām Āfrikas kontinenta valstsvienībām vai arī Brazīlija. Man personīgi vairāk simpatizē Kotdivuāras izlase un tās līderis Didjē Drogbā. Tiesa, vēl nevar zināt, cik daudz viņš spēlēs, ņemot vērā rokas savainojumu. Arī pārsteigumus es sagaidu no Āfrikas komandām, kam priekšrocība būs ierastie klimatiskie apstākļi. No zvaigznēm visspilgtākais varētu būt argentīnietis Lionels Mesi. Viņam pagājusī sezona bija ļoti laba, viņš ir ātrs un tehnisks.

Dags Čuda

Latvijas valstsvienības ārsts

Favorīte numur viens ir Spānijas valstsvienība, jo ir vissakārtotākā komanda visās līnijās. Man patīk tās futbola filozofija - spēlē labi gan aizsardzībā, gan uzbrukumā. Pārsteigumus gaidu no mājinieku DĀR izlases. Līdzjutēju atbalsts komandu noteikti nesīs uz priekšu. Pēdējie rezultāti rāda, ka DĀR var būt cienīga pretiniece. Kurš būs spilgtākā zvaigzne? Es noteiktu liktu uz Mesi! Šis gads iet viņa zīmē. Viņš ir ļoti meistarīgs spēlētājs. Arī Argentīnas valstsvienībai ir laba komanda. Redzēs, kas no tā visa kopā iznāks.

Andris Ušackis

Sporta producents

Nostrādās trenera Dungas faktors, un uzvarēs Brazīlija. Viņš izveidojis izlasi, kas ir spēcīga tieši kā komanda. Formāli tajā iederētos arī Ronaldinju, taču Dunga zina, ka māksliniekus ir grūti savākt. Pārsteigumu, visticamāk, sarūpēs kāda no Āfrikas komandām. Nostrādās emocijas, jo finālturnīrs Āfrikā notiks pirmo reizi. Viņiem par labu runā arī ierastais klimats. Spilgtākās zvaigznes statusu paredzu Drogbā. Ja rokas savainojums netraucēs, šis būs viņa čempionāts. Daudz tiek izcelts Mesi, bet viņu daudz skalpēs nost, lai neko nevar izdarīt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Receptes visam rudenim

Vienkārši ēdieni ar svētku garšu – ne tikai svētkiem, bet arī darba dienām.

Stāvoklis starp dzīvību un nāvi

Miruša ķermeņa atdzīvināšana kā romānā par Frankenšteinu varētu būt reālāka, nekā šķiet. Zinātnieki nākuši klajā ar pieņēmumu, ka starp dzīvību un nāvi patiešām ir vēl viens starpposms, kas varētu ...








Hokejs 2019

Vairāk Hokejs 2019


Positivus

Vairāk Positivus














Melu tvertne

Vairāk Melu tvertne


Vēlēšanas2018

Vairāk Vēlēšanas2018






Hokejs2018

Vairāk Hokejs2018






Phjončhana 2018

Vairāk Phjončhana 2018


Publikāciju iegāde

Vairāk Publikāciju iegāde










Jaunumi

Vairāk Jaunumi


Dabas Diena

Vairāk Dabas Diena




Citi

Vairāk Citi


Latvijā

Vairāk Latvijā


Dienas Sēne

Vairāk Dienas Sēne


Pasaulē

Vairāk Pasaulē



Velo Diena

Vairāk Velo Diena



Dienas Starts

Vairāk Dienas Starts


Viedokļi

Vairāk Viedokļi


Sports

Vairāk Sports


Skolas Diena

Vairāk Skolas Diena



Valodas Policija

Vairāk Valodas Policija



Citi

Vairāk Citi



SestDiena

Vairāk SestDiena


KDi

Vairāk KDi





Sporta Avīze

Vairāk Sporta Avīze


Dienas Gada Balva kultūrā

Vairāk Dienas Gada Balva kultūrā



Uzņēmēja Diena

Vairāk Uzņēmēja Diena





Iedvesmas Diena

Vairāk Iedvesmas Diena







Latvijas Lepnums

Vairāk Latvijas Lepnums


Dzīvesstils

Vairāk Dzīvesstils







Šodien Laikrakstā

Vairāk Šodien Laikrakstā



Vide un tūrisms

Vairāk Vide un tūrisms




Izklaide

Vairāk Izklaide







Kas notiek?

Vairāk Kas notiek?