Gardēžu takas
Pievienot komentāru
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Zandarta fileja ar Remulādes mērci
Sastāvdaļas 1 personai: 100 g zandarta (var ņemt jebkuru citu
nesaldētu upju zivi) fileja, sāls pipari pēc garšas, apmēram 1
tējk. citrona sulas. Mērcei: 2 ēd. k. majonēzes, 2 ēd. k. skābā
krējuma, 1 marinēts, sakapāts gurķis, 1 tējk. citrona sulas,
mārrutki, sāls, sinepes, sasmalcināts ķiploks pēc garšas. Kartupeļu
biezenis un zaļo salātu lapas pasniegšanai.
Uz pannas uzklāj
cepampapīru un liek zivs fileju ar ādiņu uz leju. Cep 180 grādos
apmēram 7 minūtes. Kad zivs gatava, to pārkaisa ar sāli, pipariem,
pārslaka ar citrona sulu.
Gatavo mērci, visas minētās
sastāvdaļas samaisot kopā.
Uz šķīvja kārto salātu lapas, zivs
fileju, kartupeļu biezeni. Pārlej ar mērci.
Rudzu maizes un medus deserts
Sastāvdaļas 1 personai: 100 g rudzu maizes, 15 g sviesta
cepšanai, 1 ēd. k. (30 g) medus. Mērcei: sezonas ogas un mazliet
cukura.
Sagriež rudzu maizi trijstūrīšos.
Liek uz pannas
un sviestā apcep.
Karstiem maizes trijstūrīšiem pievieno medu,
vairs nekarsē pannu, bet samaisa maizi ar medu, kas siltumā izkusīs
un apņems visu maizi.
Ogas sablendē, ja vēlas, pievieno tām
cukuru.
Pasniedz, kārtojot trijstūrīšus uz šķīvja un pārlejot ar
ogu mērci.
Pildīti cukīni ziedi
Sastāvdaļas 12 personām:
12 cukīni ziedi, ciedru rieksti,
parmezāna siers.
Panēšanai: 150 g miltu,
50 ml ūdens, 1
ola, olīveļļa, sāls, pipari.
Pildījumam: 1 šalotes sīpols, 3
ēdamk. Provansas zaļumu - baziliks, timiāns, oregano, pētersīļi,
200 g rikotas siera, 1 ola, sāls, pipari.
Panējumam sajauc
miltus ar ūdeni, sāli un pipariem, pievieno olu un visu
samaisa.
Pildījumam sajauc olu, rikotas sieru, smalki sagrieztu
šalotes sīpolu, sasmalcinātus zaļumus un visu samaisa.
Cukīni
ziedus sagatavo pildījumam un izņem drīksnas. Ziedos ar karoti
uzmanīgi iepilda siera maisījumu. Pannā ielej olīveļļu.
Pildīto
cukīni ziedu iemērc miltu maisījumā un liek uz pannas. Cep no abām
pusēm 2-3 min., līdz tie kļūst zeltaini. Uzrīvē parmezāna sieru,
rotā ar ciedru riekstiem. Pasniedz siltus.
Seko mums
Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!
Ziņas e-pastā
Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!
0 komentāri