Gardi un viegli
Pievienot komentāru
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Biešu zupa
Sastāvdaļas 5 porcijām: 2 vidēja lieluma vārītas un nomizotas
bietes, 1 notīrīts sīpols, 3 vidēja lieluma notīrīti kartupeļi, 8
svaigas piparmētru lapiņas, 1 ēd. k. eļļas, 1 tējk. cukura, 1,5
tējk. vīna etiķa, sāls pēc garšas, 1 l dārzeņu buljona
1.
Dārzeņu buljonam pievieno sasmalcinātus, saceptus sīpolus un
salmiņos sagrieztus kartupeļus, vāra, līdz tie mīksti.
2.
Sarīvētas bietes samaisa ar vīna etiķi un cukuru.
2. Buljonam
pievieno sarīvētās bietes un sasmalcinātas piparmētru lapiņas.
3. Pasniedz ar skābo krējumu un piparmētru lapiņu. Var pasniegt
gan karstu, gan atdzesētu.
Muslis ar svaigiem āboliem un jogurtu
Sastāvdaļas 1 porcijai: 1 tējk. auzu pārslu, 1 tējk. rozīņu, 2
ēd.k. rupji rīvētu svaigu ābolu, 2 ēd.k. svaigi spiestas apelsīnu
sulas, 1 tējk. medus, jogurts, 1 ēd.k. blendētu svaigu zemeņu
1.
300 ml glāzē liek masu, kas pagatavota, samaisot auzu pārslas,
rozīnes, ābolus, medu un apelsīnu sulu.
2. Atlikušo daļu glāzes
piepilda ar jogurtu, virsū liek sablendētās zemenes.
3. Glāzi
noformē ar svaigu zemeni un pasniedz vēsu.
Krāsains kokteilis
Sastāvdaļas 1 porcijai: 70 g ananasa (tīrīta), 3 g svaigu
piparmētru, 70 g oranžās melones (mizotas, bez sēklām), 70 g svaigu
zemeņu
1. Zemenes un meloni katru atsevišķi samaļ blenderī.
2. Ananasu samaļ ar piparmētru.
3. Augļu masu liek lielā
glāzē kārtām (ananass, zemenes, melone).
4. Glāzi noformē ar
ananasa šķēli un uzreiz pasniedz.
Seko mums
Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!
Ziņas e-pastā
Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!
0 komentāri