Ingvers imunitātei
Aijai Albergai mundrumu ziemā palīdz uzturēt pastaigas gar jūru
un ingvers. «Ziemas vakaros uzvāru ingvera tēju ar apelsīniem. Tos
sagriež mazos gabaliņos - var arī ar miziņu, tikai baltā kārtiņa
jānomizo, citādi tā piedod nepatīkamu pēcgaršu. Pievieno šķēlītēs
vai gabaliņos sagrieztu ingveru un pavāra apmēram četras piecas
minūtes, līdz dzēriens kļūst aromātisks. Kad tas padziest, var
pievienot medu,» iesaka Aija. Ingvers stiprinot imunitāti un arī
pats par sevi ir garšīgs. «Sarīvētu to var pievienot svaigu kāpostu
salātiem. Mazliet var pielikt klāt arī, vārot ķīseli. Ļoti
garšīgi!»
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.