Izcili gardas cūku pupas
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Cūku pupas zemnieku gaumē
VIENAI PERSONAI VAJADZĒS: 300 g cūku pupu, 200 g kūpinātas
cauraugušas cūkas gaļas, nelielu sīpolu, 2 ēd.k. saldā krējuma, 3
ēd.k. skābā krējuma, sāli, piparus.
Cūku pupas izņem no pākstīm
un vāra sālsūdenī. Pannā apcep cūkas cauraudzi kopā ar smalki
sagrieztu sīpolu. Tad pievieno saldo un skābo krējumu. Ja grib
skābāku, ņem 4-5 ēd.k. skābā krējuma. Pievieno sāli, piparus un
cūku pupas. Visu kopā mazliet pasautē un kārto uz šķīvja.
Cūku pupu pastēte
1 PERSONAI VAJADZĒS:
500 g cūku pupu, olīveļļu, ķiploka
daiviņu, tostermaizes šķēles, sviestu.
Cūku pupas novāra
sālsūdenī, kamēr tās kļūst mīkstas, izņem no ūdens, izloba no
mizām, atdzesē. Sablenderē pupas, ķiploka daiviņu un 1 -2 ēd.k.
olīveļļas. Sagrauzdē tostermaizi. Uz šķīvja kārto cūku pupu
pastēti, tostermaizes šķēles un sviestu.
Atsvaidzinoša arbūza zupa
VAJADZĒS: vienu arbūzu, ledus gabaliņus un pūdercukuru,
piparmētru lapas.
Sablenderē arbūzu ar ledus gabaliņiem un lej
traukā. Pievieno sagrieztus arbūza kubiņus, pārkaisa ar pūdercukuru
un sasmalcinātām piparmētru lapām. Var pasniegt arī arbūza mizas
puslodē, tas īpaši patiks bērniem.
Seko mums
Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!
Ziņas e-pastā
Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!