Kā apēst rabarberu dobi
Pievienot komentāru
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Zemeņu karpačo ar rabarberu želeju 3. Želeju s
Sastāvdaļas: 100 ml ūdens, 300 g zemeņu, 200 g rabarberu, 100 g
cukura, 40 g želatīna, pūdercukurs
1. Rabarberus sagriež
gabaliņos, liek ūdenī, pievieno cukuru un liek vārīties. Pavāra 5-7
min. un pievieno iepriekš uzbriedinātu želatīnu. Liek ledusskapī uz
divām stundām.
2. Zemenes griež plānās šķēlītēs un izliek uz
šķīvja.
Rabarberu parfē
Sastāvdaļas: 500 g rabarberu, 300 g saldā krējuma, 120 g cukura,
4 olas, 30 g ruma
1. Rabarberus sagriež gabaliņos, ber ūdenī,
pievieno cukuru un liek vārīties 5-7 min. Pēc tam atdzesē rabarberu
sīrupu.
2. Sakuļ saldo krējumu un noliek maliņā.
3. Kuļ olas
ar cukuru, līdz veidojas gaisīga masa, pievieno sakulto saldo
krējumu, rumu un atdzesēto rabarberu sīrupu.
4. Visu liek
ledusskapī uz 2-3 stundām. Izņem no ledusskapja tieši pirms
pasniegšanas un dekorē pēc savas gaumes.
Gaisīgs rabarberu muss ar biezpiena krēmu 4. Saku
Sastāvdaļas: 500 ml ūdens, 200 g rabarberu, 100 g mannas, 100 g
cukura, 100 g biezpiena, 100 g saldā krējuma
1. Rabarberus
sagriež gabaliņos, liek ūdenī, pievieno cukuru un liek vārīties.
Kad ūdens uzvārās, vāra vēl 3-5 min.
2. Nolej visu caur sietu,
un šajā sīrupā vāra ne pārāk biezu mannas putru. Kad putra gatava,
atdzesē to līdz 30 grādiem.
3. Sakuļ putru ar mikseri.
Rabarberu muss ir gatavs.
Seko mums
Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!
Ziņas e-pastā
Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!
0 komentāri