Klāt šarmanto gaileņu laiks
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Bez nosaukuma
VAJADZĒS: (4 personām)
400 g spageti pastas, 300 g gaileņu,
100 g puravu, 2 ķiploka daiviņas, 200 g saldā krējuma, 100 g
parmezanas siera, 20 g sojas mērces (vēlams
Kikkoman), 10 g citronu sulas, 1 tējk.
cukura, 30 g diļļu, sāli, piparus, sviestu cepšanai
Novāra
spageti pastu ūdenī, kuram pievienota eļļa. Apcep gailenes,
puravus, ķiplokus. Pievieno saldo krējumu, sojas mērci, dilles,
citronu sulu, cukuru, sāli, piparus, sakapātas dilles un 1/3 daļu
parmezanas sieru. Ber klāt novārīto pastu mērcei, apmaisa. Pasniedz
ar rīvētu parmezanas sieru.
Spinātlapu salāti ar gorgonzolas sieru, ceptām ga
VAJADZĒS: (4 personām)
Salātiem: 250 g spinātu, 120 g
gaileņu, 100 g ķirštomātu, 50 g gorgonzolas siera, 40 g mājas
siera, 1 ķiploka daiviņu, sviestu cepšanai, sāli, piparus
Mērcei: 20 ml aveņu etiķa (ieteicams pirkt Vom
Fass veikalā), 60 ml olīveļļas (ieteicams pirkt
Vom Fass veikalā), 5 g griķu medus, sāli,
piparus, 5 g svaiga koriandra
Noskalotus spinātus saplūkā,
pievieno uz pusēm pārgrieztus ķirštomātus un sagrieztu gorgonzolas
sieru. Sviestā apcep gailenes, pievieno sāli, piparus un ķiplokus,
cepumu pievieno pārējiem produktiem.
Aveņu etiķim pievieno
sāli, maltos piparus, griķu medu un koriandru. Visu samaisa, līdz
sāls izkusis, tad pievieno olīveļļu.
Mērci pievieno salātiem un
pārkaisa ar mājas sieru.
Cepeškrāsnī ar gailenēm cepta bute, pasniegta ar
VAJADZĒS: (4personām)
4 butes, 1 diļļu saišķīti, 1 citronu,
500 g kartupeļu, 400 g gaileņu, 50 g sviesta, 100 g krējuma, sāli,
piparus, 1 ķiploka daiviņu, 50 g krešu salātu,
150 g zivju
buljona, 1 sīpolu
Sālsūdenī liek vārīties kartupeļus. Iztīra
un aukstā ūdenī noskalo butes. Butēm vēderā ieliek citrona šķēli un
dilles, apsāla, appiparo. Katru buti liek folijā, turpat ieliek 1/4
daļu sviesta, aiztin foliju un liek buti cepties cepeškrāsnī 220
grādos.
400 g smaga zivs jācep 10 min.
Katliņā sviestā
apcep sīpolus un ķiplokus. Pievieno buljonu un krējumu un ļauj
vārīties līdz sabiezē. Mērcei pievieno sāli, ķiplokus un medu.
Nokāš kartupeļus un liek visu uz šķīvjiem. Dekorē ar kresēm.
Seko mums
Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!
Ziņas e-pastā
Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!