Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Ko zodiaka zīmēm zvaigznes sola 2013. gadā

AUNS. Iniciatīvas bagāts gads, īpaši gada pirmā puse. Ieteicams rūpīgāk sagatavot visas ieceres. Vēlams nepretoties pārmaiņu vējiem, taču nevajag skriet visu revolūciju un pārmaiņu priekšgalā. Būs daudz iespēju pašapliecināties, taču steigā vajadzētu atcerēties par lielāku piesardzību.

VĒRSIS. Jānomet dzīves temps. Priekšroka ģimenes dzīvei un attiecību saturēšanai. Gadam būs pietiekami daudz ierobežojumu, lai pat Vērsis, kas allaž radis vilkt paša piekrautus vezumus, piekustu - ko nevar celt, to var paripināt, pavelt, vai aicināt palīgus! Daudzos jautājumos dzīve sāksies kā no jauna.

DVĪŅI. Visa mērs būs pacietība. Dvīņi ir gada lutekļi, ja vien savā virspusībā nenotrallinās veiksmi. Pienācis būtisks starta punkts jaunam 12 gadu ciklam. Sējas laiks, kad nevajag nobradāt pirmos paša sētos asniņus. Lai aug - jārūpējas tikai par augsni.

VĒZIS. Gada pirmā puse nav vēlīgākais laiks. Pasaule trakos, raudzīdamās izmantot visas iespējas, tādēļ jūtīgākos pastums malā. Toties gada otrajā pusē, kad vismazāk kāds gaidīs, ir Vēžu uznāciens. Taču līdz šim triumfam jātiek galā ar melanholijas uzplūdiem, jātaupa resursi un enerģija.

LAUVA. Profesionālajai izaugsmei piemērots gads ar tiekšanos pēc neatkarības un plašuma, kas var apgrūtināt privātās dzīves stabilitāti. Sākas apaļš gads (līdz 2014. gada vidum), kas domāts spēku uzkrāšanai, paiešanai maliņā un enerģijas taupīšanai. Saturns ciena tos, kas viņu ciena. Un nečīkstēt par grūtumiņu.

JAUNAVA. Kad Jaunava nonāk starmešu gaismā, sakautrējas, taču tieši no Jaunavas profesionālisma un spējām ir atkarīgi daudzi cilvēki. Un tieši tas būs cieņā. Jāuzņemas jauni atbildīgi pienākumi, citu vadīšana, jo nav citas iespējas! Neaizdzeniet veiksmi ar šaubām.

SVARI. Gads kopumā veiksmīgs. Dzīve nāk kā labvēlīga skolotāja, dodot rīcības plašumu un jaunus iespaidus. Lieliski padosies zināšanu apguve, tādēļ nāks prātā domas par izglītošanos. Daudzi Svari pārcelsies uz citām valstīm vai bieži brauks ceļojumos.

SKORPIONS. Tuvākajos pāris gados Skorpionu sagaida daudz dažādu pārbaudījumu - pienākusi Skorpionu kārta zodiaka rindā izturēt laika pārbaudi. Liktenīgi notikumi dzīs uz priekšu, tajā pašā laikā grūtsirdība krāsies un tieksies dziļumā. Visi ceļi vedīs tikai pie sevis paša. Tā kā sākas jauns 28,5 gadu cikls, neatkarīgi no vecuma notiek personības ego apspiešana caur dzīves sūrmi, lai labāk saprastu, pēc kā kārojas, bet kas ir tikai iedoma, viltus vēlme. Jāpārskata pilnīgi viss savā dzīvē.

STRĒLNIEKS. Iekšā gruzdēs lēna un pamatīga uguns. Dzīvošana citiem būs Strēlnieka glābiņš no sevis paša. Taču atskārsme, ka pavadītais laiks ar sevi tomēr ir vērtīgāks par atrašanos svešā ādā, ik pa brīdim ņems pamatīgu virsroku. Strēlnieks būs pulsējošs un neizlēmīgs, tomēr darbībās stabilāks nekā parasti. Dzīves šūpoles, kas nostājušās līdzsvarā. Sargi sevi pats, tad Dievs tevi sargās!

MEŽĀZIS. Darbā viss būs savās vietās! Enerģijas pietiks visam, tāpēc klusībā Mežāzis kalkulēs, kam izdevīgāk to atdot - ģimenei, darbam, karjerai? Pat rūdīto vecpuišu un vecmeitu, šķirteņu un atraitņu sirds sakustēsies un padosies jaunam uznācienam. Ir laiks! Un ir pamats, jo darbos jau viss kārtībā.

ŪDENSVĪRS. Pacietības un darba mīlestības gads. Radošie spēki kūsās, mīlas dzīve ies no rokas. Laime smaida tieši Ūdensvīriem, kuri jau tā ir pieskaitāmi pie neparastiem, tomēr laimes lutekļiem. Radošākie pārstāvji radīs savas dzīves šedevrus.

ZIVIS. Emociju sviras rausies katra uz savu pusi, radot pamatīgu zalvi pret apkārtējiem. Nodošanās savai iekšējai pasaulei, izglītībai un ģimenes izveidei, saturēšanai, pilnveidei ir vienīgais glābiņš. Jānotic intuīcijai, kas ir īpaši spēcīga, un jāsaņemas, lai tai sekotu ar reāliem darbiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vislabākā sistēma neglābs no tumsonības

Ikvienam normālam cilvēkam, noklausoties no difterijas mirušā četrgadnieka vecāku versiju par notikušo, bezpalīdzīgām skumjām pievienojas dusmas un vēlme, lai šis bezjēdzīgais pieaugušo pašie...








Hokejs 2019

Vairāk Hokejs 2019


Positivus

Vairāk Positivus














Melu tvertne

Vairāk Melu tvertne


Vēlēšanas2018

Vairāk Vēlēšanas2018






Hokejs2018

Vairāk Hokejs2018






Phjončhana 2018

Vairāk Phjončhana 2018


Publikāciju iegāde

Vairāk Publikāciju iegāde










Jaunumi

Vairāk Jaunumi


Dabas Diena

Vairāk Dabas Diena




Citi

Vairāk Citi


Latvijā

Vairāk Latvijā


Dienas Sēne

Vairāk Dienas Sēne


Pasaulē

Vairāk Pasaulē



Velo Diena

Vairāk Velo Diena



Dienas Starts

Vairāk Dienas Starts


Viedokļi

Vairāk Viedokļi


Sports

Vairāk Sports


Skolas Diena

Vairāk Skolas Diena



Valodas Policija

Vairāk Valodas Policija



Citi

Vairāk Citi



SestDiena

Vairāk SestDiena


KDi

Vairāk KDi





Sporta Avīze

Vairāk Sporta Avīze


Dienas Gada Balva kultūrā

Vairāk Dienas Gada Balva kultūrā



Uzņēmēja Diena

Vairāk Uzņēmēja Diena





Iedvesmas Diena

Vairāk Iedvesmas Diena







Latvijas Lepnums

Vairāk Latvijas Lepnums


Dzīvesstils

Vairāk Dzīvesstils







Šodien Laikrakstā

Vairāk Šodien Laikrakstā



Vide un tūrisms

Vairāk Vide un tūrisms




Izklaide

Vairāk Izklaide







Kas notiek?

Vairāk Kas notiek?