Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Mūsējie citās KHL komandās

25 gadi, aizsargs

Oskars Bārtulis

Klubs: Doņeckas Donbass

Komentārs: Pēdējās septiņas sezonas pavadīja Ziemeļamerikā. Lielā mērā pleca trauma liedza nostiprināties NHL klubā Filadelfijas Flyers. Pārorientēties uz KHL nevajadzētu būt lielām problēmām, jo Juliuss Šuplers ir Donbass galvenais treneris. Sergejs Naumovs strādā par vārtsargu treneri. Bārtulis ir arī iepazinis Krievijas hokeja virtuvi, vienu gadu spēlēdams CSKA jauniešu komandā. No snieguma pirmajā sezonā lielā mērā būs atkarīgs, vai nākotnē varēs pretendēt uz vietu kādā no Krievijas lielbudžeta komandām.

Lauris Dārziņš

27 gadi, uzbrucējs

Klubs: Kazaņas Ak Bars

Komentārs: 2011. gada pavasarī aizgāja pa Marcela Hosas iestaigātu taciņu no Rīgas uz vienu no Krievijas bagātākajiem klubiem Kazaņas Ak Bars. Atšķirībā no Hosas, kas nespēja pārņemt pirmās vijoles partiju Ak Bars, Dārziņam koncerts uz lielās skatuves beidzās priekšlaicīgi un pret paša gribu. Sezonas 16. KHL spēlē Lauris guva pleca traumu un laukumā vairs neatgriezās. Šosezon kluba vadībai un treneriem būs jāapliecina sava varēšana, citādi vērtība KHL tirgū strauji kritīsies. No Dinamo skatpunkta šāds pavērsiens nebūtu slikts, jo tad Dārziņš varētu turpināt Hosas gaitas un atgriezties Rīgā.

Arturs Kulda

24 gadi, aizsargs

Klubs: Novosibirskas Sibirj

Komentārs: Pēdējās sešas sezonas spēlēja aiz okeāna un pirms tam arī vienu gadu apguva zinības CSKA hokeja skolā. Izteikts spēka stila aizsargs, tāpēc iesākumā varētu būt problēmas ar pielāgošanos kombinacionālajam hokejam uz lielāka izmēra laukumiem. Zinot, ka AHL bieži vien iestājās par sevi un komandas partneriem, var būt saķeršanās ar līgā esošajiem «policistiem», kuri gan jau pētīs pretinieku komandās potenciālos pretiniekus dūru cīņās.

Miķelis Rēdlihs

28 gadi, uzbrucējs

Klubs: Jaroslavļas Lokomotiv

Komentārs: Labāko KHL sezonu Rīgas Dinamo sastāvā aizvadīja tieši pirms 28 gadu sliekšņa pārkāpšanas. Šovasar spēlētāju tirgū Miķelis kļuva par neierobežotu brīvo aģentu, un viņu bez kompensācijas izmaksāšanas savā paspārnē pavilka Jaroslavļas Lokomotiv. Līgumu ar atjaunoto Lokomotiv komandu M. Rēdlihs ir parakstījis līdz 2015. gada pavasarim. No vienas puses, ir drošs skats nākotnē, taču, no otras puses, bagātie Krievijā lēmumus pieņem strauji, un neveiksmīga snieguma gadījumā jaunākā Rēdliha gaitas Lokomotiv var beigties priekšlaicīgi.

Jānis Sprukts

30 gadu, uzbrucējs

Klubs: Maskavas CSKA

Komentārs: Otrajā piegājienā Sprukts ir ieguvis labu līgumu Krievijā. Pirms gada Jānis nevienojās par līguma finansiālajiem nosacījumiem ar Lokomotiv. Šovasar viņu noskatīja naudas ziņā paisuma periodu sagaidījušais CSKA. Līgums ar Maskavas slavenāko klubu parakstīts uz diviem gadiem. CSKA vadītāji, iegūstot savā sastāvā arī KHL spožāko zvaigzni Aleksandru Radulovu, neslēpj godkārīgos plānus iegūt Gagarina kausu. Tas nozīmē, ka arī pret Spruktu būs visaugstākās prasības.

Edgars Masaļ-skis

32 gadi, vārtsargs

Klubs: Hantimansijskas Jugra

Komentārs: Trešo sezonu Hantimansijskā konkurēs par vietu vārtos ar Krievijas izlases trešo numuru Mihailu Birjukovu. Iepriekšējās sezonās Birjukovam bija lielāka treneru uzticība, attiecīgi 39 pret 23 un 39 pret 19 spēlēm. Sākums varētu būt interesants, jo Birjukovs vāji aizvadīja pēdējās divas izslēgšanas spēles ar Traktor, būtībā nogremdējot komandu. Pēdējā mačā jau Masaļskis bija vārtos un savu darbu paveica godam. Jugra zaudēja tikai ar 0:1.

Georgijs Pujacs

31 gads, aizsargs

Klubs: Omskas Avangard

Komentārs: Noderīgs citos KHL klubos, tikai ne Rīgas Dinamo. Tā nudien jāsaka par Pujacu. KHL līmenī ieguvis ievērību ar deviņām iemestajām ripām Toljati Lada sastāvā, Sibirj Žora aizspēlējās līdz kapteiņa apsējam, bet ar Avangard šopavasar - līdz Gagarina kausa finālam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli









Hokejs 2019

Vairāk Hokejs 2019


Positivus

Vairāk Positivus














Melu tvertne

Vairāk Melu tvertne


Vēlēšanas2018

Vairāk Vēlēšanas2018






Hokejs2018

Vairāk Hokejs2018






Phjončhana 2018

Vairāk Phjončhana 2018


Publikāciju iegāde

Vairāk Publikāciju iegāde










Jaunumi

Vairāk Jaunumi


Dabas Diena

Vairāk Dabas Diena




Citi

Vairāk Citi


Latvijā

Vairāk Latvijā


Dienas Sēne

Vairāk Dienas Sēne


Pasaulē

Vairāk Pasaulē



Velo Diena

Vairāk Velo Diena



Dienas Starts

Vairāk Dienas Starts


Viedokļi

Vairāk Viedokļi


Sports

Vairāk Sports


Skolas Diena

Vairāk Skolas Diena



Valodas Policija

Vairāk Valodas Policija



Citi

Vairāk Citi



SestDiena

Vairāk SestDiena


KDi

Vairāk KDi





Sporta Avīze

Vairāk Sporta Avīze


Dienas Gada Balva kultūrā

Vairāk Dienas Gada Balva kultūrā



Uzņēmēja Diena

Vairāk Uzņēmēja Diena





Iedvesmas Diena

Vairāk Iedvesmas Diena







Latvijas Lepnums

Vairāk Latvijas Lepnums


Dzīvesstils

Vairāk Dzīvesstils







Šodien Laikrakstā

Vairāk Šodien Laikrakstā



Vide un tūrisms

Vairāk Vide un tūrisms




Izklaide

Vairāk Izklaide







Kas notiek?

Vairāk Kas notiek?