Ne cepts, ne vārīts. Bet liek justies viegli
Pievienot komentāru
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Svaigēdāji ēd citādi
Govs piena, siera un majonēzes vietā lieto riekstu
un kaņepju sviestu, sieru un majonēzi.
Maizi gatavo
no cukini vai ķirbjiem, kas ir bez
glutēna.
Tradicionālo saldumu vietā ēd batoniņus, dažādus
cepumus, kuros ir žāvēti augļi, rieksti un
sēklas.
Kūkas gatavo no datelēm un
riekstiem, garnē ar augļiem. Siera kūkai izmanto
riekstu sieru.
Seko mums
Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!
Ziņas e-pastā
Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!
0 komentāri