Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +5 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 27. decembris
Inita, Elmārs, Helmārs

Pārsteigumi mīļotajam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Marinētu cigoriņu salāti ar ceptām tīģergarnelēm

2 personām vajadzēs: 70 g cigoriņu salātu, 8 gab. tīģergarneļu (16/20 izmērs, norādīts uz iesaiņojuma), 40 g kazas siera, 100 g apelsīnu, 30 g salātu lapu, 40 g olīveļļas, 40 g apelsīnu sulas, 40 g avokado mīkstuma, 20 g gaišā balzamiko etiķa, sāli, piparus pēc garšas. Ogu vinegrets: 40 g saldētu aveņu, 20 g olīveļļas, 10 g gaišā balzamiko etiķa, 15 g cukura - sablenderē, izberž caur sietu
Cigoriņus atdala pa lapiņām.
Gatavo mērci: olīveļļu sajauc ar apelsīna sulu, gaišo balzamiko etiķi, sāli, pipariem un uzlej cigoriņu lapiņām, noliek zem sloga, lai marinējas.
Apcep tīģergarneles. Uz šķīvja liek marinētās cigorlapiņas, virsū ber ar pirkstiem nelielos gabaliņos saplēstu kazas sieru un avokado gabaliņus, visam pa virsu kārto tīģergarneles. Kā košu sarkanu akcentu pāri pilina ogu vinegretu.

Apelsīna un sviesta mērcē tvaicēta laša fileja ar

2 personām vajadzēs: 350 g laša filejas, 150 ml apelsīnu sulas, 30 g olīveļļas, 1 timiāna zariņu, 40 g sviesta, 8 sparģeļus, 20 g krešu, 5 g melnā sezama sēklu, sāli un piparus pēc garšas
Laša fileju sagriež pa porcijām, uzkaisa sāli un piparus un cep olīveļļā no abām pusēm. Tad uzlej apelsīnu sulu, pieliek timiāna zariņu, pievieno sviestu un lasi tvaicē, kamēr mērce sabiezējusi. Sparģeļus nomizo, nogriež galus un sālsūdenī, pievienojot tam mazliet sviesta, maigi vāra 7-8 min, kamēr tie mīksti. Uz šķīvja kārto lasi un sparģeļus. Uzkaisa grauzdētas melnā sezama sēklas.

Bez nosaukuma

2 personām vajadzēs: 30 g bumbieru, 40 g plūmju, 40 g apelsīnu, 30 g mango, 40 g banānu, piparmētras lapiņas, 50 g tumšās šokolādes, 20 g saldā krējuma
Augļus skaisti sagriež nelielos gabalos. Liek uz sakarsētas grila pannas, viegli apgrilē. Šokolādi izkausē, pielej saldo krējumu. Uz liela šķīvja kārto grilētos augļus, pārkaisa ar sakapātu piparmētru un sadur augļos bambusa irbulīšus. Šokolādi ielej trauciņā. Augļus mērcē izkausētajā šokolādē un ēd.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli









Hokejs 2019

Vairāk Hokejs 2019


Positivus

Vairāk Positivus














Melu tvertne

Vairāk Melu tvertne


Vēlēšanas2018

Vairāk Vēlēšanas2018






Hokejs2018

Vairāk Hokejs2018






Phjončhana 2018

Vairāk Phjončhana 2018


Publikāciju iegāde

Vairāk Publikāciju iegāde










Jaunumi

Vairāk Jaunumi


Dabas Diena

Vairāk Dabas Diena




Citi

Vairāk Citi


Latvijā

Vairāk Latvijā


Dienas Sēne

Vairāk Dienas Sēne


Pasaulē

Vairāk Pasaulē



Velo Diena

Vairāk Velo Diena



Dienas Starts

Vairāk Dienas Starts


Viedokļi

Vairāk Viedokļi


Sports

Vairāk Sports


Skolas Diena

Vairāk Skolas Diena



Valodas Policija

Vairāk Valodas Policija



Citi

Vairāk Citi



SestDiena

Vairāk SestDiena


KDi

Vairāk KDi





Sporta Avīze

Vairāk Sporta Avīze


Dienas Gada Balva kultūrā

Vairāk Dienas Gada Balva kultūrā



Uzņēmēja Diena

Vairāk Uzņēmēja Diena





Iedvesmas Diena

Vairāk Iedvesmas Diena







Latvijas Lepnums

Vairāk Latvijas Lepnums


Dzīvesstils

Vairāk Dzīvesstils







Šodien Laikrakstā

Vairāk Šodien Laikrakstā



Vide un tūrisms

Vairāk Vide un tūrisms




Izklaide

Vairāk Izklaide







Kas notiek?

Vairāk Kas notiek?