Petropavlovskas sautējums
Nepieciešamās sastāvdaļas: vistas gabaliņi, olīveļļa, laims, laima lapas, asie pipari, ingvers, ķiploks, zivju mērce, kokosriekstu piens
Kā pagatavot? Uz pannas olīveļļā nedaudz apcep vistas gabaliņus, līdz tie kļūst zeltaini. Kad gabaliņi apcepušies, liek katliņā un pievieno četrās daļās sagrieztu laimu. Atsevišķi uz pannas apcep smalki sagrieztus asos piparus un ķiplokus. Tiem pievieno vienu tējkaroti zivju mērces un nedaudz kokosriekstu piena. Pieliek arī piecas līdz septiņas laima lapas un nedaudz sagriezta svaiga ingvera. Karsē, līdz masa sāk vārīties. Tad mērci lej katliņā, kurā jau atrodas vistas gabaliņi un laims. Katliņā iegriež svaigus šampinjonus. Vāra uz vidējas uguns 40 minūšu.