Pusdienu maltīte par grašiem
Pievienot komentāru
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Prasības ēdinātājiem
Skolēnu ēdienkartē katru dienu jāiekļauj:
pārtikas produkti,
kas bagāti ar saliktajiem ogļhidrātiem (pilngraudu vai rupjmaize,
vārīti kartupeļi vai biezenis, vārīti griķi, rīsi vai citi
putraimi, graudaugu pārslas, makaroni);
dārzeņi, augļi vai
ogas;
olbaltumvielām bagāti pārtikas produkti (liesa gaļa, zivis
(fileja), olas, biezpiens, siers, pākšaugi);
piens vai piena vai
skābpiena produkti.
Skolēnu ēdienkartē katru nedēļu iekļauj
vismaz:
200 g liesas gaļas vai zivs;
450 g kartupeļu;
250
g piena, kefīra, jogurta vai citu skābpiena produktu;
50 g ar
piena olbaltumvielām bagātu produktu (biezpiens, siers);
500 g
dārzeņu un augļu.
Avots: MK noteikumi nr.172
Seko mums
Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!
Ziņas e-pastā
Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!
0 komentāri