Robežnieka svētdienas omlete
Sastāvdaļas: 4-5 olas, piens, sīpols, paprika, gabaliņš siera, gabaliņš desas vai kūpinātas gaļas, eļļa, sāls, melni maltie pipari, zaļumi
Kā pagatavot? Papriku un nomizotu sīpolu sagriež mazos kubiciņos, tādos pašos kubiciņos sagriež arī desu vai kūpinātu gaļu. Sagriezto gaļu un dārzeņus nelielā eļļas daudzumā apcep. Tikmēr olām pieber nedaudz sāls, melnos piparus, pielej pienu, olas sakuļ. Ja omleti grib nedaudz pikantāku, var piebērt arī citas asās garšvielas. Kad gaļa un dārzeņi nedaudz apcepušies, tiem pārlej sakulto olu un cep, līdz olas kļūst zeltaini brūnas. Gatavo omleti pārkaisa ar zaļumiem un sarīvētu sieru.