Sangrija - dzēriens, ko neiespējami pagatavot nepareizi
Pievienot komentāru
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Bez nosaukuma
Sastāvdaļas: 1 pudele lēta sarkanvīna, 1 pudele
gāzētas saldenas limonādes, 1 persiks, 1 apelsīns, 100 g stiprā
alkohola (vislabāk, spāņu brendijs vai rums), 1 ēd. k. cukura,
vaniļa, kanēlis vai krustnagliņas pēc
vēlēšanās.
Pagatavošana
1. Sagriež
augļus un iemērc stiprajā alkoholā. Persiks dzērienam piedos īpašu
aromātu, taču var izmantot arī citus augļus vai ogas.
2. Lai
augļi labāk ievilktos, vēlams tos iemērkt jau iepriekšējā vakarā un
pa nakti novietot ledusskapī.
3. Pirms dzēriena pasniegšanas
paņem lielu krūzi, ielej tur stiprajā alkoholā izmērcētos augļus
(ar visu alkoholu), pievieno garšvielas, vīnu un limonādi.
5.
Pagaršo! Ja gribas ko saldāku, pievieno cukuru. Un visbeidzot
pievieno ledu. Dzer tūliņ, sangrija nav paredzēta glabāšanai.
Seko mums
Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!
Ziņas e-pastā
Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!
0 komentāri