Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Smieties vai raudāt?

Katru dienu pasaulē notiek dīvainas lietas. Re, maza atskaite par šo nedēļu.

Uz franču varas iestādēm abižojusies krieviete (par to, ka viņai atteikts lūgumā piešķirt Francijas pilsonību) slepšus ienes Luvrā kafijas krūzi un atriebjoties mauc ar to pa... Monu Lizu. Paldies Dievam un drošības stiklam, Leonardo šedevrs nav cietis. Sieviete arestēta, un viņai noteikta psihiatra ekspertīze. Smieties vai raudāt?

Tikmēr leģendārā amerikāņu dziedātāja un aktrise Barbara Streizande (67) nolemj pārdot izsolē 500 savas iedzīves mantas, ieskaitot pasaules slavu atnesušās komēdijas Smieklīgais skuķis kostīmus un pāris pašas zīmētu gleznu, lai ar izsolē nopelnīto naudu atbalstītu gejus, sievietes un dzīvniekus, «šīs pasaulē pazemotākās cilvēku grupas», kā burtiski komentē aktrise. Smieties vai raudāt?

Tikmēr Pamatinstinkta zvaigzne Šārona Stouna (51) piedalījusies topless fotosesijā žurnālam Paris Match, kur pozējusi vākam aplam trūcīgā sadomazo kostīmiņā, īsi apcirptu zēngalviņu un kailām krūtīm. Uz žurnālistu jautājumiem, cik pamatīgi bildes apstrādātas ar airbrush un photoshop datorprogrammām, vien nosmej: «Es esmu brīva sieviete, un man nav jākaunas šos lieliskos mākslinieka Alika Malkā foto rādīt saviem trim bērniem.» Toties zināms, ka «britu gada talants» Sūzana Boila fotosesijā dzīvesstila izdevumam Harper's Bazaar nav uzlabota ne ar vienu datora ģenerētu pikseli. Fotogrāfijas ir satriecošas - no nevīžīgas provinces tantes vairs nav ne vēsts - glamūra dāma haute couture dizaineru tērpos, par kādiem Sūzanas dzīvesdraugs kaķītis pirms pusgada pat sapņot nevarēja. Smieties vai raudāt?

Tikmēr Bredam Pitam, kurš ar Andželīnu Džoliju un sešiem bērniem tagad kādu laiku dzīvos Ņūorleānā (jo aktieris - arhitekts Breds turpina uzraudzīt paša projektēto 100 ekoloģisko mājiņu būvniecību), piedāvāts balotēties pilsētas mēra amatam. Uz ko Breds attraucis: «Es jau labprāt, bet baidos, ka mani neievēlēs - es atbalstu viendzimuma laulības, esmu pret jebkuru reliģiju un iestājos par marihuānas legalizāciju, - šādu komplektu amerikāņi neizturēs.» Smieties vai raudāt?

Tikmēr pasaules šovbiznesa zvaigznes zibenīgi reaģējušas uz Maikla Džeksona tēva, brāļa Džermeina un Lerija Kinga sievas Šonas apgalvojumiem, ka uz viņu noorganizēto grandiozo piemiņas koncertu 26.septembrī Vīnē Šēnbrunnas pils parkā ieradīšoties «augstākā līmeņa skatuves zvaigznes - Vitnija Hjūstone, Madonna, Baraks Obama» (citēts atkal burtiski). Taču minētās «skatuves zvaigžņu» trijotnes oficiālie pārstāvji nolieguši savu dalību koncertā, Madonna pat atļāvusies gana indīgu komentāru: «Pietiek vienreiz Džeksonam senioram raust naudu uz Maikla gaišās piemiņas rēķina.» Masu mediji neziņā - vai šis koncerts plānotajiem 100 000 skatītājiem un globālu televīzijas translāciju vispār notiks? Smieties vai raudāt?

Tikmēr pati popkaraliene, kura šodien ierodas Varšavā, lai bijušajā Polijas militārajā lidlaukā Bemovo sniegtu savas Sticky and Sweet turnejas kārtējo koncertu, paziņojusi, ka ļoti vēlas svētdien apmeklēt Aušvicas - Birkenavas koncentrācijas nometni Osvencimā. Polijas katoļu organizācijas, kas agrāk protestēja pret provokatīvās mākslinieces vēlmi uzstāties tieši 15.augustā, Jaunavas Marijas Debesbraukšanas dienā, samierinājušās ar «nenovēršamo izaicinājumu katoļu reliģiskajām jūtām» (Radio Polonia) un sola novērst jelkādas masu protesta akcijas un reliģisku himnu dziedāšanu pie lidlauka. Viņi tikai lūdz valsts veselības un nodarbinātības dienestus pārbaudīt, vai kāds no 150 Madonnas koncertu apkalpojošās brigādes nav inficēts «ar vīrusu un citām ļaunām slimībām» un vai visiem skatuves strādniekiem ir oficiālas darba atļaujas ES valstīs.

Smieties, raudāt, dziedāt? Pasaule, teiktu Pedro Almodovars, ir uz nervu sabrukuma robežas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...








Hokejs 2019

Vairāk Hokejs 2019


Positivus

Vairāk Positivus














Melu tvertne

Vairāk Melu tvertne


Vēlēšanas2018

Vairāk Vēlēšanas2018






Hokejs2018

Vairāk Hokejs2018






Phjončhana 2018

Vairāk Phjončhana 2018


Publikāciju iegāde

Vairāk Publikāciju iegāde










Jaunumi

Vairāk Jaunumi


Dabas Diena

Vairāk Dabas Diena




Citi

Vairāk Citi


Latvijā

Vairāk Latvijā


Dienas Sēne

Vairāk Dienas Sēne


Pasaulē

Vairāk Pasaulē



Velo Diena

Vairāk Velo Diena



Dienas Starts

Vairāk Dienas Starts


Viedokļi

Vairāk Viedokļi


Sports

Vairāk Sports


Skolas Diena

Vairāk Skolas Diena



Valodas Policija

Vairāk Valodas Policija



Citi

Vairāk Citi



SestDiena

Vairāk SestDiena


KDi

Vairāk KDi





Sporta Avīze

Vairāk Sporta Avīze


Dienas Gada Balva kultūrā

Vairāk Dienas Gada Balva kultūrā



Uzņēmēja Diena

Vairāk Uzņēmēja Diena





Iedvesmas Diena

Vairāk Iedvesmas Diena







Latvijas Lepnums

Vairāk Latvijas Lepnums


Dzīvesstils

Vairāk Dzīvesstils







Šodien Laikrakstā

Vairāk Šodien Laikrakstā



Vide un tūrisms

Vairāk Vide un tūrisms




Izklaide

Vairāk Izklaide







Kas notiek?

Vairāk Kas notiek?