Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Uzbruka produktīvāk

Izturēja pretinieku sākuma spiedienu un ievirzīja spēli sev labvēlīgā gultnē. Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) jaunizveidotajā Cerību kausa izcīņā kvalifikācijas kārtā Rīgas Dinamo pirmajā spēlē Arēnā Rīga uzvarēja Ņižņijnovgorodas Torpedo ar 4:1. Roberts Bukarts, Vitālijs Pavlovs, Kristaps Sotnieks un Oskars Cibuļskis rīdziniekiem guva vārtus. Otrā spēle sestdien pulksten 15 Ņižņijnovgorodā. Tiešraide TV6.

Pirms spēles Rīgas Dinamo ģenerālmenedžeris Juris Opuļskis atzina, ka komandai konkrēts uzdevums izcīnīt Cerību kausu neesot izvirzīts, taču esot jāparāda pēc iespējas labākais sniegums. Pašreizējā situācijā arī vairs nevar būt runa par pastiprinātu nākotnes spēlētāju pārbaudīšanu, domājot par nākamo sezonu, jo pēc pāris leģionāru aizlaišanas uz Šveici un Aleksandra Ņiživija pārbraukšanas uz Prāgas Lev praktiski visi treneriem pieejamie spēlētāji arī dodas laukumā. Viens papildinājums gan bija - pret Torpedo atkal iespēja sevi apliecināt tika dota no jauniešu komandas HK Rīga izsauktajam Jurim Upītim.

Neierasti maz - tikai 2380 skatītāju bija tribīnēs, kas tikai norādīja uz to, ka Cerību kauss nav izraisījis interesi līdzjutēju aprindās. Pirmssezonas pārbaudes turnīrā - Latvijas Dzelzceļa kausa izcīņā - uz arēnu atnāca vismaz uz pusi vairāk atbalstītāju. Šādu scenāriju gan varēja paredzēt, tāpēc kluba vadībai laikam jau vajadzēja padomāt par lojālākām biļešu cenām, nevis saglabāt KHL regulārajā čempionātā uzstādīto diezgan augsto cenu latiņu.

Torpedo ar intensīviem uzbrukumiem jau no pirmās minūtes nepārprotami lika noprast, ka komandai Cerību kausā ir nopietni mērķi. Sastāva pieteikumā arī tika iekļauti visi labākie, kuri bija gatavi spēlēt. Lai arī pirmajās divdesmit minūtēs viesiem bija itin nospiedošs pārsvars, uz tablo saglabājās līdzsvars (1:1). Roberts Bukarts jau trešo spēli pēc kārtas ar vārtu guvumu uzdeva toni priekšējā līnijā. Otrajā periodā aina gan būtiski mainījās un iniciatīvu jau pārņēma rīdzinieki. Pēc otrās ielaistās ripas laukumā esošie Torpedo spēlētāji ar neizpratnes pilnu skatienu vārtsarga Vitālija Kovaļa virzienā aizslidoja mainīties. Pagājušās sezonas otrās puses viens no labākajiem KHL vārtsargiem Kovaļs nenoorientējās situācijā, kad aci pret aci ar viņu nokļuva Vitālijs Pavlovs. Torpedo vārtsargs varēja izslidot pretī un novērst briesmas, taču jāuzteic Pavlovs, kurš savā 16. spēlē KHL līmenī guva pirmos vārtus, panākot izšķirošo 2:1 pārsvaru.

Ņižņijnovgorodā rīdziniekiem uzvaras izcīnīšanai divu spēļu sērijā pietiek arī ar neizšķirtu iznākumu. Zaudējuma gadījumā nav nozīmes, ar kādu rezultātu - 0:1 vai 0:8, jo kopā skaita punktu summu. Ja pamatlaikā uzvarēs Torpedo, tad sekos 10 minūšu pagarinājums līdz pirmajai iemestajai ripai. Arī tad nenoskaidrojot uzvarētāju, sekos «bullīšu» sērija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Dinamo R 4
Torpedo 1

(1:1, 2:0, 1:0)
Dinamo R: Bukarts (Džeriņš, Cibuļskis, 18.), Pavlovs (35.), Sotnieks (K. Rēdlihs, Šekura, vair., 38.), Cibuļskis (Džeriņš, vair., 56.)
Torpedo: Gorbunovs (Černovs, 6.)
Dinamo R: Telkvists; Porejs -
K. Rēdlihs, Indrašis - Šekura - Karsums, Galviņš - Sotnieks, Meija - Džeriņš - Bukarts, Cibuļskis - Laviņš, Džonsons - Pavlovs - Upītis, Biezais - Bičevskis - Skvorcovs
Metieni: 30-28
Soda minūtes: 4-22
Skatītāji: 2380

Diena vērtē

Priecēja
Mīkaels Telkvists
Roberts Bukarts
Vitālijs Pavlovs
Der sapurināties
Krišjānis Rēdlihs
Miks Indrašis
Džeimijs Džonsons

Labākais: Roberts Bukarts

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vislabākā sistēma neglābs no tumsonības

Ikvienam normālam cilvēkam, noklausoties no difterijas mirušā četrgadnieka vecāku versiju par notikušo, bezpalīdzīgām skumjām pievienojas dusmas un vēlme, lai šis bezjēdzīgais pieaugušo pašie...








Hokejs 2019

Vairāk Hokejs 2019


Positivus

Vairāk Positivus














Melu tvertne

Vairāk Melu tvertne


Vēlēšanas2018

Vairāk Vēlēšanas2018






Hokejs2018

Vairāk Hokejs2018






Phjončhana 2018

Vairāk Phjončhana 2018


Publikāciju iegāde

Vairāk Publikāciju iegāde










Jaunumi

Vairāk Jaunumi


Dabas Diena

Vairāk Dabas Diena




Citi

Vairāk Citi


Latvijā

Vairāk Latvijā


Dienas Sēne

Vairāk Dienas Sēne


Pasaulē

Vairāk Pasaulē



Velo Diena

Vairāk Velo Diena



Dienas Starts

Vairāk Dienas Starts


Viedokļi

Vairāk Viedokļi


Sports

Vairāk Sports


Skolas Diena

Vairāk Skolas Diena



Valodas Policija

Vairāk Valodas Policija



Citi

Vairāk Citi



SestDiena

Vairāk SestDiena


KDi

Vairāk KDi





Sporta Avīze

Vairāk Sporta Avīze


Dienas Gada Balva kultūrā

Vairāk Dienas Gada Balva kultūrā



Uzņēmēja Diena

Vairāk Uzņēmēja Diena





Iedvesmas Diena

Vairāk Iedvesmas Diena







Latvijas Lepnums

Vairāk Latvijas Lepnums


Dzīvesstils

Vairāk Dzīvesstils







Šodien Laikrakstā

Vairāk Šodien Laikrakstā



Vide un tūrisms

Vairāk Vide un tūrisms




Izklaide

Vairāk Izklaide







Kas notiek?

Vairāk Kas notiek?