Atbild Biruta: «Papriku pārgriež uz pusēm, izņem sēklas un nedaudz apslaka ar eļļu. Tad uz 40 minūtēm liek cepeškrāsnī 220 grādu temperatūrā. Izņem ārā, nedaudz atdzesē un ar asu nazīti viegli novelk miziņu. Šādi grilētu papriku var ēst kā pamatēdiena piedevu, var malt, var izmantot zupās. Taču, ja gribat zināt manu personisko viedokli, man nekad nav bijis saprotams, kāpēc miziņa jāmizo nost. Tā taču ir tik garšīga, turklāt netraucē arī ēdienam, jo neskrullējas kā, piemēram, tomāta miza.»
Virtuves gudrības. Kā mājās grilēt papriku? Kā novilkt
Daudzas receptes pieprasa izmantot grilētu, nevis svaigu papriku. Konservēta grilētā paprika ir dārga. Kā to mājās grilēt pašam? - jautā Edīte.
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.